• $7.99

Publisher Description

Blair Waldorf, Serena van der Woodsen och Nate Archibald är femton år och oskiljaktiga. Men under ytan bubblar hemligheter som hotar slita trions vänskap i tusen bitar. Blair har så länge hon kan minnas varit hopplöst förälskad i Nate. Problemet är bara att Nate är betydligt mer intresserad av den vackra Serena. Kanske älskar Serena honom också. Men är hon villig att förråda Blair på värsta tänkbara sätt? Vad i hela världen ska hon ta sig till?

I "Gossip Girl: Du och ingen annan" får vi äntligen veta vad det var som hände när Nate kom emellan sina två bästa vänner och Serena lämnade Constance Billard. Boken utspelar sig innan händelserna i "Gossip Girl", men gavs ut som den tolfte delen i serien.

Serien Gossip Girl har sedan böckerna publicerades blivit ett globalt fenomen. Vi möter de rika, snygga och välklädda tonåringarna Serena, Blair, Chuck, Nate och Dan som är uppvuxna i New Yorks glittrande elit. Efter succén gjordes historien om till en tv-serie, som setts miljontals tittare världen över.

Cecily von Ziegesar är en amerikansk författare, mest känd för sin ungdomsserie Gossip Girl. Hon kommer från en tysk adelsfamilj, men är född och uppvuxen i New York. Hennes populära bokserie har gjort henne till en av de mest framstående författarna av ungdomslitteratur i världen.

GENRE
Young Adult
RELEASED
2020
November 11
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
371
Pages
PUBLISHER
Saga Egmont Swedish
SELLER
Lindhardt og Ringhof Forlag AS
SIZE
1.8
MB

More Books by Cecily von Ziegesar

Other Books in This Series