• $15.99

Publisher Description

I Granta #7 om service gör nya och etablerade författare en översyn av ett ord som väcker känslor och skapar debatt. Lars Berge ringer till bredbandssupporten och granskar servicesamhället, debutanten Julia Stenroth skildrar det monotona arbetet på en svinfarm och Dimitris Alevras berättar om en nybliven nattklubbschef omgiven av spritfläckar och minnen. Ida Therén ritar upp June Mansfield Millers liv och Susanna Alakoski beskriver sjukvårdsupplysningens tjänster. Åke Smedberg skriver om komplexa relationer i en trött småstad och så undersöker Elin Cullhed maktbalansen i ett familjehem. Ur internationella Granta kommer bland annat en berättelse om ett butiksbiträde som gör allt för sin kund, en novell om en dubbelarbetande mamma och en historia om dödshjälp.

Svenska Granta är del av ett internationellt nätverk med engelskspråkiga Granta som nav. Tidskriften grundades av studenter i Cambridge i slutet av 1800-talet. År 1979 fick den sin nuvarande form som en arena för nyskriven skönlitteratur och litterära reportage. I dag finns Grantaredaktioner i ett tiotal länder världen över, från Kina till Brasilien.

www.albertbonniersforlag.se/granta

Twitter/Instagram: GrantaSweden

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2016
November 1
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
270
Pages
PUBLISHER
Albert Bonniers Förlag
SELLER
Bonnierforlagen AB
SIZE
6.6
MB

More Books by Susanna Alakoski, Siddhartha Mukherjee, Lars Berge, Samanta Schweblin, Elin Cullhed, Dimitris Alevras, Julia Stenroth, Mathias Énard, Yukiko MOTOYA, Brad Watson, Joanna Walsh, Rachel Shichor, Eivind Hofstad Evjemo & Åke Smedberg