Publisher Description

Înțelepciunea timpurilor străvechi sugerează că viața e nedreaptă, și sorții potrivnici. Dar copii știu mai multe și la fel și domnul Mike. Fetele învață un cântecel care le instruiește să nu mai fie încruntate, ci să zâmbească. Domnul Mike e plin ochi de povești și cântece despre o planetă magică, ce nu e așa de departe. O lume plină de compasiune, unde fetele și băieții trăiesc alături de ființe angelice, numite Tumari. Mike li-l prezintă fetelor pe Joe, Băiatul Celebru și pe o artistă care nu termină niciodată nimic, pe nume Ter-mina O-data. O învață pe Janice cuvântul ”Convingere”, cu o poezioară de pe planeta Gudi-Goti.
În Gudi-Goti-O ne este prezentată și o nouă prietenă: Mâzgâlica Basta, prietena lui Cathy care găsește comori în lucruri aruncate de alții.
În această carte sunt linkuri către cântec și către website-ul fetelor noastre, pentru distracție și jocuri.
Mesajul acestei cărți este valoarea unei imaginații progresiste și optimiste iar talentul ei este acela de a-i convinge pe ceilalți să vadă frumosul în viață. Sau după găsim pe planeta Gudi-Goti: tufe dulci de Clătite, Margarete cu Înghețată, Mlădițe de Mentă și Viță de Lemn Dulce.

GENRE
Kids
RELEASED
2016
June 1
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
25
Pages
PUBLISHER
Joe Pegasus
SELLER
Smashwords, Inc.
SIZE
5
MB

More Books by Joe Pegasus