• $16.99

Publisher Description

London City skal spille Champions League-kamp imod Olympiakos i et kriseramt Athen. Uroen ulmer i gaderne, og de græske fans er mere end villige til at lade frustrationerne gå ud over gæsterne fra London, så Citys handlekraftige manager, Scott Manson, må være på forkant med situationen.

 Men end ikke Scott kan forudse den kommende katastrofe: Citys stjernespiller kollapser og dør under kampen. Alt tyder på et hjerteanfald, men sagen viser sig hurtigt større, da også en escortpige med forbindelse til Londonholdet findes død.

 Scott og hans hold bliver derfor tilbageholdt i Athen, og han påbegynder sin egen efterforskning.


GUDS HÅND er anden, fritstående bog i serien om den ambitiøse fodboldmanager Scott Manson. Philip Kerr giver et fascinerende indblik i en korrupt fodboldverden, hvor lyssky investeringer og fordækte spillerhandler snarere er reglen end undtagelsen.

PHILIP KERR (f. 1956) har skrevet spændingsbøger i stort set alle genrer fra science fiction til politiske thrillere og hårdkogte politiromaner. Han er bedst kendt for sin Berlin Noir-serie, som foreløbig tæller ni bøger. Den seneste, En mand uden åndedræt, modtog Det Danske Kriminalakademis pris for Bedste spændingsroman på dansk i 2013, og serien er for længst anerkendt som et hovedværk i kriminallitteraturen.

I 2015 påbegyndte Philip Kerr med Januarvinduet en ny krimiserie, hvor scenen er sat i en fiktiv klub i engelsk topfodbold.

Philip Kerr bor i London og er livslang supporter af The Gunners fra Arsenal.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2016
February 23
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
327
Pages
PUBLISHER
Forlaget Modtryk
SELLER
eBokNorden
SIZE
1
MB

More Books by Philip Kerr

Other Books in This Series