Hell No Hell No
    • $8.99

Publisher Description

Een USA Today bestseller komedie van Sarina Bowen & Elle Kennedy!

Het organiseren van haar broers bruiloft met een gastenlijst waarop allemaal bekende ijshockeyspelers staan is de uitdaging van Jess Cannings leven. Nu ze al de pineut is in de familie, kan ze het zich niet veroorloven te falen. En niemand (niemand!) mag iets afweten van de kolossale fout die ze afgelopen voorjaar tijdens een zwak moment maakte met de getuige. Het was fout, en er zal geen herhaling komen. Hell no. Ook al is hij het meest sexy ding.

Blake Riley ziet de bruiloft als een geschenk van het lot aan hem. Jess is het bruidsmeisje en hij is de getuige? Laat de jacht losbarsten. En wat dan nog, als hij op een beetje (prima, heel veel) weerstand stuit? Hij hoeft de koppige blondine er alleen maar van te overtuigen dat hij echt een goede jongen is met een slechte reputatie. Gelukkig weet elke professionele ijshockeyspeler dat je je best moet doen als je wilt scoren.

Maar Jess heeft dringendere zaken aan haar hoofd dan sexy-times met een reusachtig man-kind. Zoals: Zal de ceremonie op tijd beginnen, ook al heeft iemand oma dronken gevoerd? Hoort glitter wel thuis op een bruiloft? En is het verkeerd om de getuige te vermoorden?

Waarschuwing: Kan leiden tot het per ongeluk verslikken in thee of koffie. Niet lezen op een openbare plaats waar hard gelach ongepast is. Bevat hitsige maar hilarische ijshockeyspelers, puppygeknuffel en een bijdehante onderbroekenpaar.

GENRE
Romance
RELEASED
2021
September 2
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
352
Pages
PUBLISHER
SVM Publishing
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
486.5
KB

More Books by Sarina Bowen & Elle Kennedy

Bittersweet Bittersweet
2016
Brooklynaire Brooklynaire
2018
Coming In From the Cold Coming In From the Cold
2014
Him Him
2015
Man Hands Man Hands
2017
Steadfast Steadfast
2016

Customers Also Bought

Ik durf te wedden... Ik durf te wedden...
2021
Slechts één vergissing Slechts één vergissing
2022
Liefde Liefde
2021
Dirty Rebound Dirty Rebound
2022
Dirty Secret Dirty Secret
2022
Voorgoed Voorgoed
2021

Other Books in This Series