Hell Yeah Hell Yeah
    • $8.99

Publisher Description

Kun je vallen voor iemand die je nog nooit hebt ontmoet?

Hailey Taylor Emery heeft een oogje op haar favoriete klant bij Fetch, het bedrijf waar ze als virtual assistent werkt. Haar werk behoort anoniem te zijn. En die klant? Dat is niemand minder dan de legendarische ijshockeyspeler Matt Eriksson.

Hoewel het tegen alle regels van Fetch ingaat, heeft Hailey zijn dossier ingezien. Ze weet bijna honderd procent zeker dat ze het merendeel van haar dagen chattend met haar crush doorbrengt en alles wat hij nodig heeft, voor hem regelt. Eigenlijk vindt Hailey het wel helemaal prima, zo'n stiekeme verliefdheid. Tot ze een afspraak met haar cliënt moet maken. Face to face. Wat er dan gebeurt? Totale paniek!

Een gebroken hart is Matt Eriksson niet vreemd. Hij is nog altijd niet over zijn ramp van een huwelijk heen. Wat het extra ellendig maakt, is dat hij als enige van zijn hele team op de harde manier achter een simpele waarheid is gekomen: professioneel ijshockey spelen en een serieuze relatie hebben, gaan niet samen. Absoluut niet. Zijn kinderen ziet hij amper. Contact hebben met zijn ex drijft hem tot waanzin. En de enige persoon die begrijpt wat er allemaal gaande is in zijn leven, wil liever anoniem blijven.

Maar dat probleem van anonimiteit kan prima opgelost worden door een paar eersteklas tickets voor een hockeywedstrijd. Het is inderdaad een aanbod dat Hailey niet kan weerstaan. En Matt? Hij kan Hailey niet weerstaan. Gelukkig hoeft dat ook niet…

Disclaimer: Dit boek bevat totaal doorgedraaide ijshockeyfans, verkeerd verstuurde dick pics, hunky ijshockeyspelers die naar de opera gaan en rammelende eierstokken die overuren draaien.

GENRE
Romance
RELEASED
2021
November 23
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
364
Pages
PUBLISHER
SVM Publishing
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
499.7
KB

More Books by Sarina Bowen & Elle Kennedy

Brooklynaire Brooklynaire
2018
Coming In From the Cold Coming In From the Cold
2014
Good Boy Good Boy
2017
Him Him
2015
Man Hands Man Hands
2017
Falling from the Sky Falling from the Sky
2015

Customers Also Bought

Dirty Rebound Dirty Rebound
2022
Dirty Talker Dirty Talker
2022
De Herkansing De Herkansing
2022
Dirty Hookup Dirty Hookup
2022
Slechts één nacht Slechts één nacht
2022
Slechts één fout Slechts één fout
2022

Other Books in This Series

Good Boy Good Boy
2017
Hell No Hell No
2021
Stay Stay
2017