Hixhabi

Publisher Description

Zoti ynë i madhëruar obligoi ndaj gruas mbulesën (hixhabin) për të ruajtur dëlirësinë e saj dhe për të mbrojtur po këtë fisnikëri e për të qenë ky hixhab shenjë dalluese e besimit të saj.

Një nga pamjet e cila tregon largimin e shoqërisë nga rruga e drejtë dhe e shfaq atë me një saktësi si barometër është edhe përhapja e fenomenit të zhveshjes dhe zbulimit në radhën e të rejave. 

Ky fenomen për fat të keq është bërë mjaft i dukshëm në shoqërinë islame me gjithë përhapjen e veshjes islame në këto vende. 

Cilat janë shkaqet të cilat çuan deri në këtë pikë? 

Le t’i shfletojmë bashkë këto faqe, motër myslimane, për të parë vlerën dhe rëndësinë e mbulesës duke e diskutuar çdo aspekt të sajin.

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2013
October 24
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
72
Pages
PUBLISHER
DawaTools
SELLER
DawaTools
SIZE
90.4
KB

Customers Also Bought

2013
2013
2013
2013
2014
2013