Hixhabi Hixhabi

Hixhabi

Publisher Description

Zoti ynë i madhëruar obligoi ndaj gruas mbulesën (hixhabin) për të ruajtur dëlirësinë e saj dhe për të mbrojtur po këtë fisnikëri e për të qenë ky hixhab shenjë dalluese e besimit të saj.

Një nga pamjet e cila tregon largimin e shoqërisë nga rruga e drejtë dhe e shfaq atë me një saktësi si barometër është edhe përhapja e fenomenit të zhveshjes dhe zbulimit në radhën e të rejave. 

Ky fenomen për fat të keq është bërë mjaft i dukshëm në shoqërinë islame me gjithë përhapjen e veshjes islame në këto vende. 

Cilat janë shkaqet të cilat çuan deri në këtë pikë? 

Le t’i shfletojmë bashkë këto faqe, motër myslimane, për të parë vlerën dhe rëndësinë e mbulesës duke e diskutuar çdo aspekt të sajin.

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2013
  October 24
  LANGUAGE
  SQ
  Albanian
  LENGTH
  72
  Pages
  PUBLISHER
  DawaTools
  SELLER
  DawaTools
  SIZE
  90.4
  KB

  Customers Also Bought

  DASHURIA NDAJ ALLAHUT DASHURIA NDAJ ALLAHUT
  1991
  Nasiruddin Albani Nasiruddin Albani
  2019
  Shkrirje Ngjyrash Shkrirje Ngjyrash
  2013
  Ayesha (RA) Ayesha (RA)
  2016
  Imam Bukhari Imam Bukhari
  2016
  Khadija (RA) Khadija (RA)
  2016