• $30.99

Publisher Description

Joel er modvilligt rejst tilbage til den lille by, han voksede op i. Han er nødt til at være forælder for sin mor, Monika, som nu skal flytte ind på demensplejehjemmet Fyrreskyggen.

 På hjemmet arbejder Joels barndomsveninde Nina. De har ikke talt med hinanden, siden Joel flyttede for tyve år siden, og deres smertefulde afsked plager stadig dem begge to.

 Monika bliver hurtigt dårligere, da hun flytter ind på afdeling D. Hun får voldsomme anfald. Hun ser ting, der ikke er der. Og hun kender til hændelser, hun ikke burde kende til. Det er næsten, som om noget ukendt har taget bolig i hende. Sådan er det med mange af hjemmets beboere.

 Langsomt går det op for Joel og Nina, at der er andet og mere end demens på spil. De er nu nødt til at danne fælles front for at redde Monika og sig selv.


HJEMMET er en hjertegribende gyser.

Mats Strandberg er født i 1976. Som tiårig begyndte han at læse Stephen King og fik omgående mareridt og stress-eksem. Men kærligheden til gysergenren var født, og den har fulgt ham hele livet. Han har skrevet flere romaner og en graphic novel, og sammen med Sara B. Elfgren står han bag ungdoms­romanerne i Engelsforstrilogien.

 Kendetegnende for Strandbergs forfatterskab er hans skarpe øje for personskildring og dialog.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2017
October 26
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
400
Pages
PUBLISHER
Forlaget Modtryk
SELLER
eBokNorden
SIZE
1.3
MB

More Books by Mats Strandberg