Hoeve Hangerijn

Welkom op hoeve Hangerijn

Publisher Description

Hoeve Hangerijn (Gemeneweideweg-Zuid 113, 8310 Brugge) is een ontmoetings- en belevingshoeve waar mensen met en zonder beperking samen kunnen (be)leven, werken en ontspannen. De hoeve heeft een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie. Centraal in de dagelijkse werking van Hoeve Hangerijn staat de ontmoeting tussen valide kinderen, jongeren, volwassenen en mensen met een beperking. Samen voeren ze allerlei activiteiten uit in de boerderij-omgeving met zorgzaamheid voor natuur, mens, plant en dier.

Alle activiteiten vinden plaats in een gezellige familiale boerderijsfeer. Dit unieke project is het resultaat van een samenwerking tussen Stad Brugge, de verschillende voorzieningen voor personen met een beperking, de buurtverenigingen en -scholen.

Daarnaast vinden er ook allerlei activiteiten en evenementen plaats.
Hoeve Hangerijn is ook een openbaar domein. Je kan hier ook simpelweg zitten, snoezelen, kijken, ruiken, voelen, ontmoeten en samen genieten van de rust in de prachtige natuur.
Je kan met dit ebook hoeve Hangerijn alvast van thuis uit of ter plaatse verkennen. We wensen je heel veel kijk- en leesgenot en vooral veel plezier wanneer je de hoeve en haar omgeving zelf komt ontdekken.

GENRE
Science & Nature
RELEASED
2022
May 12
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
75
Pages
PUBLISHER
Sanne Paelinck; coördinator Hoeve Hangerijn
SELLER
iBruges
SIZE
101.7
MB

More Books by Peter De Clerck

2020
2022
2022
2022