• $30.99

Publisher Description

Da Sara må forlate New Orleans for å gjøre opp bestemorens testamente, får hun vite mer om Margaret Van Buren enn hun noensinne gjorde mens hun var i live


Etter at bestemoren dør, drar Sara Jenkins hjem til Margaret Van Burens falleferdige pensjonat i Sweet Bay i Alabama. Planen er å ta seg av arveoppgjøret så fort som mulig, før hun reiser tilbake til den blomstrende antikvitetshandelen hun har i New Orleans. I stedet oppdager Sara at bestemoren har etterlatt henne pensjonatet og pålagt henne å pusse det opp – ingen liten oppgave, ettersom Mags venner, en broket samling pensjonister, fortsatt bor der.


Sara setter i gang med det største oppussingsprosjektet i sin karriere. Blant byggestøv, gamle minner og en svært så sjarmerende entreprenør oppdager hun at det er lettere enn hun hadde trodd å vende tilbake til det enkle livet på landet ...


Da en opportunistisk eiendomsutvikler truer med å ta pensjonatet fra henne, blir Sara tvunget til å ta et valg – å bli i Sweet Bay og slåss for huset og alle hun har blitt glad i, eller å dra tilbake til sitt vellykkede, men ensomme liv i New Orleans.


«DENNE DEBUTROMANEN ER DEN TYPEN BOK DU VIL KRØLLE DEG SAMMEN MED PÅ SOFAEN.»


RT Book Reviews


«EN VAKKER, HJERTESKJÆRENDE HISTORIE OM EKTE KJÆRLIGHET SOM ALDRI DØR.”


Publishers Weekly


LAUREN K. DENTON er født og oppvokst i Mobile i Alabama og bor nå like utenfor Birmingham med ektemannen og to unge døtre. I tillegg til å skrive romaner har hun en månedlig avisspalte om tro og liv og hvor morsomt (og vanskelig) det er å være foreldre. Aller helst tilbringer hun dagen på stranden med familien og en bunke bøker. Huset ved verdens ende er hennes første roman.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2019
March 23
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
416
Pages
PUBLISHER
Panta forlag as
SELLER
eBokNorden
SIZE
1.2
MB

More Books by Lauren K. Denton