• $29.99

Publisher Description

Hvad ville Google gøre? er lige dele profeti, tankeeksperiment, manifest og overlevelsesmanual. Det er en bog, hvor forfatteren Jeff Jarvis ruller Googles udvikling baglæns for at uddrage 40 klare og enkle regler at styre og leve efter i den nye åbne tidsalder baseret på netværk og foræringsøkonomi. 


Kåret som en af årets bedste managementbøger i 2010 af Jyllands-Posten, 8. december 2010


Han kaster lys over internetgenerationens nye verdenssyn; hvordan det udfordrer og nedbryder men også åbner for et utal af nye muligheder. Hans praktiske og ikke mindst visionære udredning giver dig god indsigt i, hvordan alle - virksomheder, regeringer, stater og enkeltpersoner - kan og skal udvikle sig i Google-tidsalderen for ikke at tabe terræn.


Jarvis foretager en række tankeeksperimenter, hvor han bl.a. forestiller sig en bil, der er designet af bilisterne selv og et globalt universitet, hvor de studerende designer deres eget pensum. Han ser passagererne i et fly som et socialt netværk, og han drømmer om en open source-restaurant, hvor kunderne bidrager med opskrifter og ideer til menukortet. Derudover gennemgår han helt konkret en række industrier og institutioner, der hurtigt vil kunne drage nytte af bogens centrale spørgsmål. Resultatet er en forbløffende, bevidstgørende bog, der i sidste ende slet ikke handler om Google, men om dig. 


Jeff Jarvis er journalist, internetguru og pioner inden for blogging-genren, og du kan bl.a. møde ham på hans blog BuzzMachine.

GENRE
Professional & Technical
RELEASED
2010
April 4
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
302
Pages
PUBLISHER
Libris Business
SELLER
Libris Media
SIZE
799.7
KB

More Books by Jeff Jarvis

2009
2015
2015
2012
2011
2011