• $3.99

Publisher Description

'Ik wilde een 'bekijk de straatstenen eens vanuit een ander oogpunt' date voorstellen, maar dat gaat dus niet door.'

River is altijd onderdeel geweest van de Locke-tweeling, een duo waar nogal over gekletst wordt. Ze hebben allebei nogal een los seksueel moraal en zijn niet bepaald preuts te noemen. Riley is de vrouwenverslinder, River de excentrieke losbol met haar felgekleurde haren in alle kleuren van de regenboog. Niemand weet wie ze echt is. Haar geheimen heeft ze altijd voor zichzelf gehouden. 

Sage is niet het soort jongen die meteen opvalt in een groep en al helemaal niet bij iemand als River. Hij is rustig, observeert de wereld het liefste vanaf de zijkant, omdat de kans dan niet zo groot is dat je slachtoffer kunt worden van de gemene grapjes van iemand anders. Dat een meisje als River dan buiten zijn bereik is, heeft hij geaccepteerd. 
Tot die ene avond… 

Die avond zorgt ervoor dat alles verandert, dat Sage en River meer in elkaars leven verwikkelt raken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Ze hebben allebei een 
verleden dat ze als een rugzak met zich mee dragen. Onder al die felgekleurde bravoure lijken ze meer op elkaar dan ze op het eerste gezicht denken. 

River en Sage moeten hun problemen onder ogen zien, zichzelf en de ander maken. Maar kun je iemand maken als je zelf in tienduizend stukjes ligt? Kun je iemand dan overtuigen?

GENRE
Arts & Entertainment
RELEASED
2019
August 1
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
450
Pages
PUBLISHER
Pluizenbol Boeken
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
647.6
KB

More Books by Liz Hartevelt

Other Books in This Series