Focus

motivaţia ascunsă a performanţei

    • $5.99
    • $5.99

Publisher Description

Autorul cărții Inteligența emoțională revine în atenția publicului cu o perspectivă originală asupra uneia dintre resursele impropriu exploatate în ziua de azi: atenția, ingredientul secret al performanței.


De peste 20 de ani, psihologul Daniel Goleman studiază cele mai noi descoperiri din științele socio-umane, iar în cartea de față, el înfățișează argumente captivante în favoarea dezvoltării atenției, această calitate mentală rareori analizată și din păcate subestimată, dar de o importanță covârșitoare pentru felul în care navigăm prin viață.


Atenția funcționează ca un mușchi: dacă nu e antrenată, se atrofiază; în schimb, folosită cum trebuie, se dezvoltă și crește. Într-o epocă în care elementele ce te pot distrage pândesc la tot pasul și sunt imposibil de înlăturat, Daniel Goleman demonstrează că, mai mult ca oricând, avem nevoie de o atenție tot mai ascuțită pentru a înfrunta adversitățile și a prospera.


„Goleman ne oferă o argumentație extrem de convingătoare — motiv să renunțăm din când în când la smartphone.“ Financial Times

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2014
March 1
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
320
Pages
PUBLISHER
Curtea Veche Publishing
SELLER
SC CURTEA VECHE PUBLISHING SRL
SIZE
1.6
MB

More Books by Daniel Goleman

1995
2012
2013
2011
2011
2008