A BIBLIAI HIT

  • $7.99
  • $7.99

Publisher Description

Kenneth E. Hagint jogosan nevezik világméretekben a „modernkori hitmozgalom atyjának”. Közel 70 éven át hirdette a hit jelentőségét, szerepét és igazságait, miután 1933-ban, 16 évesen átadta életét a Názáreti Jézus Krisztusnak.

A bibliai hit című könyve méltán tekinthető szolgálata esszenciájának. Jelen kiadás egy kibővített, átdolgozott változata az először 1974-ben – magyar nyelven pedig 1990-ben – publikált írásának.

A szerző Isten igéjéből kiindulva arra mutat rá – miközben számos gyakorlati példát és igaz történetet is felsorakoztat –, hogy miként keletkezik a hit, és hogyan szabadítható fel az emberi élet minden területén.

„Hit nélkül pedig lehetetlen Istennek tetszeni, mert aki Isten elé járul, hinnie kell, hogy ő létezik, és megjutalmazza azokat, akik őt keresik – olvashatjuk a Zsidókhoz írt levél 11,6-ban. Tehát ha Isten azt követelné, hogy olyankor is legyen hitem, amikor az lehetetlen, akkor jogom lenne megkérdőjelezni az Ő igazságosságát. De ha kezembe adja mindazokat az eszközöket, amelyek által létrejöhet bennem a hit, akkor a felelősség az enyém, akár van hitem, akár nincs” – szögezi le már a könyv legelején Kenneth Hagin.

A bibliai hit olyan kérdésekre adja meg a választ, mint:

–Mi a hit?

–Hogyan keletkezik a hit?

–Hogyan szabadíthatjuk fel a hitünket?

–Mit jelent szívvel hinni?

–Melyek a hit útjában álló nagy akadályok?

–Hogyan lehetséges Isten hitével hinni?

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2016
  August 25
  LANGUAGE
  HU
  Hungarian
  LENGTH
  400
  Pages
  PUBLISHER
  Patmos Records
  SELLER
  Patmos Records Kiadoi es Kereskedelmi Sz
  SIZE
  2.7
  MB

  More Books by Kenneth E. Hagin

  2011
  2011
  2011
  1980
  2010
  2010