Publisher Description

Am început să scriu această carte ca pe o serie de sfaturi pe care i le-aș da copilului meu. Cu experiența mea, cu greșelile pe care le-am făcut și ce am învățat din ele. Cu luptele pe care le-am dus cu mine însumi, cu fricile și barierele pe care mi le puneam singur, dar și cu influențele mediului în care m-am născut și crescut.

Nu sunt scriitor, nu am darul expresiilor frumoase. Am scris simplu și la obiect, ușor de citit și de înțeles. Nu m-am gândit niciodată că va deveni un proces terapeutic în care să descopăr emoții adânc îngropate.

A ieșit o carte diferită de tiparul cărților de dezvoltare personală, dar de care sunt foarte mândru și care cred că poate aduce inspirație în viața multor oameni.

O carte despre experiențe și greșeli, despre luptele cu fricile și barierele proprii, despre emoții, frustrări și despre evadare. Despre ambiția de a evada dintr-o emoție paralizantă.

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2020
December 29
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
156
Pages
PUBLISHER
Andrei Chira
SELLER
Andrei Chira
SIZE
1.5
MB

Customer Reviews

oanavero n ,

To the point

E cea mai realista carte de dezvoltare personala pe care am citit-o. Puncteaza foarte bine niste aspecte evidente, adaptate cultural si economic societatii romanesti.
E onest scrisa, cu respect pentru timpul cititorilor si nivelul lor de intelegere.
In concluzie, o recomand tuturor celor care vor o schimbare in viata lor dar nu prea stiu de unde sa inceapa.