Conspirația celor bogați

cele 8 noi reguli ale banilor

    • $7.99
    • $7.99

Publisher Description

Cele 8 noi reguli ale banilor este o carte care ne împărtășește perspectiva lui Robert Kiyosaki asupra economiei globale și cercetează motivele pentru care traiul de zi cu zi este tot mai dificil în zilele noastre. Kiyosaki ne elucidează cauzele haosului economic de astăzi și ne oferă soluții pentru problemele financiare.

Cărțile lui Robert Kiyosaki sunt esențiale pentru toți cei care vor să dețină controlul asupra propriului viitor financiar.

– USA Today


Autor al bestsellerului #1 despre gestionarea finanțelor personale din toate timpurile, Tată bogat, tată sărac, Robert Kiyosaki a optat pentru o abordare nouă și inovativă cu această carte, publicată inițial pe internet, capitol cu capitol. Cititorii care își însușiseră deja principiile expuse în Tată bogat, tată sărac erau invitați să participe la discuții și să ofere feedback. Ediția de față este rezultatul acelui proces interactiv, incluzând cele mai relevante comentarii ale cititorilor.


Sfaturile lui Robert Kiyosaki cu privire la educația financiară sunt citite de milioane de oameni din toată lumea. Conspirația celor bogați a fost primul efort depus în vederea experienței interactive de lectură, pentru ca Robert să poată afla părerile și comentariile cititorilor din mediul online, pe măsură ce scria capitolele.

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2021
September 30
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
272
Pages
PUBLISHER
Curtea Veche Publishing
SELLER
SC CURTEA VECHE PUBLISHING SRL
SIZE
3.7
MB

More Books by Robert T. Kiyosaki

2015
2017
2015
2012
2015
2015