Moja majka - pisci govore

Zvučno i pisano izdanje

    • $0.99
    • $0.99

Publisher Description

Mirjana Stefanović i Katarina Granata-Savić su priredile ovo veoma lepo izdanje sećanja na majke naših poznatih pisaca. 


Kroz razgovore sa piscima ili u pojedinim slučajevima koristeći pisana dela, sastavljena je ova zbirka osvrta, podsećanja i oživljavanja velike majčinske uloge u životu svakoga od nas. Sa ljubavlju, setom i pre svega zrelim razumevanjem, pisci se osvrću na živote svojih majki i njihov trajni uticaj. 


U gotovo svim slučajevima su u pitanju pisci koji potiču iz porodica koje su prošle i preživele jedan ili oba svetska rata, pa su ta dva naraštaja proživela gotovo ceo dvadeseti vek i predstavljaju sponu savremenog i na prvi pogled daleke istorije sa početka stogodišnjice. 


Od ukupno 38 sećanja, knjiga sadrži 21 zvučni sećanja koje su pročitali sami pisci, od Mire Alečković do Matije Bekovića, Desanke Maksimović, Mihiza, Ljubomira Simovića, Ljubivoja Ršumovića, i još mnogih drugih. Zvučni zapisi na divan način doprinose ovoj izuzetnoj knjizi, u kojoj ćete sasvim sigurno uživati.


Ovo je zvučno i pisano izdanje iBiblioteke. Pismo latinica; 175 strana uz 21 zvučni zapis ukupnog trajanja 3 sata i 5 minuta. Ovo izdanje je istovetno već postojećem izdanju na stranicama iBiblioteke (www.ibiblioteka.net)

GENRE
Biographies & Memoirs
RELEASED
2013
February 24
LANGUAGE
SR
Serbian
LENGTH
207
Pages
PUBLISHER
Interplov iBiblioteka - Mala biblioteka
SELLER
Interplov Ltd.
SIZE
209.9
MB