Nem kell nagyobbra venni a logót

Ahhoz, hogy sikeres grafikus legyél

  • $9.99
  • $9.99

Publisher Description

A könyvben összegyűjtöttem azokat a módszereket, tanácsokat és tippeket, amik szükségesek ahhoz, hogy egy fiatal, pályakezdő grafikus sikeres lehessen idővel. A márkaépítéstől kezdve, az ügyfélszerzésen és árazáson át megmutatom ennek a szakmának az üzleti részét, hogy ne csak jó grafikus legyél, hanem sikeres vállalkozó.


A könyvben elmesélem hosszan, vagy éppen röviden, hogyan jutottam el ennek a könyvnek a megírásához. Mik voltak azok a fordulópontok, felismerések és hibák a karrieremben, amik előtt te is ott állsz. Milyen kérdéseket kell feltenni magadnak és milyen döntéseket kell meghozni mint fiatal, pályakezdő, feltörekvő grafikus. 


Ezen a piacon már aligha elég tehetségesnek és jó művésznek lenni. Ha sikeres szeretnél lenni, szakíts azzal a felfogással, hogy elég csupán szép arculatokat és weboldalakat tervezni. Nem csak grafikus vagy, hanem vállalkozó is. Azt szokták mondani, hogy a művészek nem értenek az üzlethez. Abban fogok segíteni, hogy erre rácáfolj, mert az üzleti élet lehet sokkal közérthetőbb és emberibb. 


Ha már tudod, hogyan kell megtervezni egy arculatot vagy nyomdakészen leadni egy kiadványt, akkor itt az ideje ezt a tudást piacra vinni. Ehhez azonban ennyi még nem elég. A könyv ezen a ponton lendít át, hogy sikeres grafikus lehess. 


Kiknek szól a könyv?

Fiatal, pályakezdő grafikusként azt hittem, hogy csak szép logókat kell tervezni egy sikeres karrierhez. Szépen lassan rá kellett jönnöm, hogy ez csak a nulladik lépés. Számtalan olyan problémával találtam magam szembe, amiről elég lett volna olvasni, hogy elkerüljem vagy megoldjam. Ezt a könyvet lényegében a sok évvel ezelőtti énemnek írtam, aki még semmit sem tudott a selfbrand építésről, alulárazta magát és nem tudott ügyfeleket szerezni. 


- Pályakezdő grafikusoknak, akik szeretnének minél előbb saját vállalkozásba fogni.

- Grafikus oktatásban résztvevőknek, akik szeretnék kiegészíteni az iskolában hallottakat.

- Azoknak, akik nem tudják még, hogyan lehetne szintet lépni a karrierjükben és iránymutatásra van szükségük.

- Azoknak, akik még nem képesek a tehetségüket kamatoztatni a piacon, mert hiányzik az üzleti szemléletmód.

- Nem csak grafikusoknak. Hasznos lehet minden leendő vállalkozónak, hiszen olyan témákkal foglalkozom, amik univerzálisak. 

 • GENRE
  Professional & Technical
  RELEASED
  2022
  December 1
  LANGUAGE
  HU
  Hungarian
  LENGTH
  155
  Pages
  PUBLISHER
  Szabo Matyas
  SELLER
  Szabo Matyas
  SIZE
  9.8
  MB