Korkağın haklı çıktığı zaman Korkağın haklı çıktığı zaman

Korkağın haklı çıktığı zaman

Girişimci olmak istiyorum, önce kontrol edilecek on bir korku var

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

Kendine korkak dedin, muhtemelen gecenin geç bir saatinde, ve bunun doğru olup olmadığını kimse hiç kontrol etmedi.

2024'te Global Entrepreneurship Monitor, iyi bir fırsata doğrudan bakan insanların yüzde 47'sinin başarısızlık korkusuyla iş kurmayacağını buldu.

Thomas Aquinas, korkunun ancak seni aklın yüzleşmen gerektiğini söylediği bir şeyden uzaklaştırdığında bir kusur olduğunu savundu. Akıl korkunu haklı buluyorsa, kaçmak korkaklık değildir. Hesaptır.

On bir bölüm, her biri bir akşamlık iş. Eylül 2001'den sonra gökyüzünden kaçarken yollarda ölen tahminen 1.500 Amerikalı. Ülkendeki, bir işletme ödeyemediğinde gerçekte ne olduğunu söyleyen yasa. Fikirlerini test etmek için en iyi eğitilen kurucuların onları en çok kapattığı deney.

Korkunu kaybetmeyeceksin. Hangi kısımlarının doğru söylediğini bileceksin.

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2026
September 18
LANGUAGE
TR
Turkish
LENGTH
128
Pages
PUBLISHER
Diego Segura
SELLER
Diego Segura
SIZE
917.2
KB
No eres un fracasado No eres un fracasado
2024
Todo en Exceso es Bueno Todo en Exceso es Bueno
2020
أريد أن أبدأ مشروعًا لكنني لا أعرف كيف أريد أن أبدأ مشروعًا لكنني لا أعرف كيف
2025
Хочу начать бизнес, но не знаю как Хочу начать бизнес, но не знаю как
2025
Todo en exceso es bueno Todo en exceso es bueno
2022
أنت لست فاشلاً: من الفشل إلى النجاح بلا حدود أنت لست فاشلاً: من الفشل إلى النجاح بلا حدود
2025