• $0.99

Publisher Description

Tre timer. Tre hele, lange, hjerteknusende timer, siden jeg så ham.
Ham, som er årsagen til, at mit hjerte er flækket, brækket i tusind stykker, pustet væk af den hvinende vind.
Ham, hvis skyld det er, at jeg nu ligger her. Med intet hjerte og en følelse som om, han havde taget en kniv og skåret mit hjerte ud, og hæld salt i såret.
Smerten. Smerten over at se ham sammen med hende. Hende den nye, smukke dulle, han har fået fingrene i. Modellækker og sukkersød. Lige hans stil. Og hun behøver ikke engang at gøre noget for det. Hun er bare sådan. Hans stil, hans babe, hans grund til at tage livet af mig.
Hende. Grunden til at jeg ligger her. Lam fra navlen og ned til jeg dør. Lam fra navlen og op til jeg lærer at bevæge det igen, siger lægerne. Kan ikke røre mig. Kan ikke engang gå ud og slå mig selv helt ihjel, gøre arbejdet færdigt.
Hvorfor? Hvorfor skulle de også lige finde mig? Hvorfor skulle de også lige have lyst til at gøre det, at ride på hinanden, på nøjagtig samme tidspunkt, jeg gjorde det.
Det. Min eneste udvej fra det helvede, han satte mig i. Det helvede, han udsatte mig for.
Badekarret, vandet, saksen, blodet, pillerne. Hvorfor skulle De lige se det hele? Hvorfor skulle De ødelægge mit liv? Hvorfor blev De overhovedet født? Jeg ville ønske, jeg aldrig havde set Dem. Aldrig haft noget med Dem at gøre, aldrig mødt Dem.
Død. Ret tiltrækkende ord. Bortset fra den lille, forpulede detalje; det er lukket område for mig.
Lægerne. Ingen hjælp der. Aldrig bede en læge om noget. De onde. Ordet dækker ikke, for hvad de er.

GENRE
Romance
RELEASED
2012
October 22
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
15
Pages
PUBLISHER
N. Steffens
SELLER
Smashwords, Inc.
SIZE
55.9
KB

More Books by N. Steffens