ILDAHL-SERIEN 3

Demonen fra stjernene

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

DEN TREDJE HISTORIEN OM FORFATTEREN EIRIK ILDAHLS UTROLIGE FORTID


“Tilbake til fremtiden” på hallusinogener!

I dypet av Kiddsgruven, tre kilometer under bakken, har Ildahl en skjellsettende opplevelse med nynning som gir plutselige assosiasjoner til hendelser i hans barndoms ferieparadis på Hankø i 1965. Ildahls forsøk på å forstå disse mystiske tildragelsene tvinger ham til å gå tilbake til sin bohemtilværelse i miljøet rundt Club 7 som ung mann, og leder ham så med naturnødvendighet videre til syntetiske rusmidler, nynazistiske attentater på 80-tallet og en utslettelse av store deler av hovedstadens befolkning i 2027. Gjennom det hele lengter Ildahl sårt tilbake til de syv årene han tilbrakte – eller kanskje ikke tilbrakte – på en øde koralløy med araberprinsessen Nayifa. Er det rart familien føler seg forsømt?

Dette, den myteomspunne granatmannen, fordeler og ulemper med blå brennmaneter og mye mer finnes i ILDAHL-SERIEN 3, årets definitive sommerferielektyre. 


Hva er ILDAHL-SERIEN?

Såpe-forfatter Eirik Ildahls dunkle dobbeltliv: Eirik Ildahls serie med seg selv i de mest fantastiske roller er fornøyelig lesing. 

– En passe dose bekjennelseslitteratur og en stor dose fri fantasi, gir oss de ultimate “skryte og juge historiene”. Ildahls presise sjangerlek har ingen grenser. En ting er sikkert: Det tar alltid av, Eirik Ildahl nekter seg ingenting. Med den 3. boken i ILDAHL-SERIEN ser vi tydelig Eirik Ildahls prosjekt. All den grenseløse fantasien som Ildahl må tøyle i sin jobb som manusmekaniker i tv-såper som Hotell Cæsar, slippes løs i en hallusinogen badtrip. Inspirert av bekjennelses-litteraturens navlebeskuende blikk setter Ildahl opp et scenario som utspiller seg alle andre steder enn hjemme ved kjøkkenbenken.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2016
June 22
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
313
Pages
PUBLISHER
Dr Spruce Books
SELLER
Dr Spruce Books
SIZE
457.4
KB

More Books by Eirik Ildahl

2015
2015