ILDAHL-SERIEN 3 ILDAHL-SERIEN 3

ILDAHL-SERIEN 3

Demonen fra stjernene

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

DEN TREDJE HISTORIEN OM FORFATTEREN EIRIK ILDAHLS UTROLIGE FORTID


“Tilbake til fremtiden” på hallusinogener!

I dypet av Kiddsgruven, tre kilometer under bakken, har Ildahl en skjellsettende opplevelse med nynning som gir plutselige assosiasjoner til hendelser i hans barndoms ferieparadis på Hankø i 1965. Ildahls forsøk på å forstå disse mystiske tildragelsene tvinger ham til å gå tilbake til sin bohemtilværelse i miljøet rundt Club 7 som ung mann, og leder ham så med naturnødvendighet videre til syntetiske rusmidler, nynazistiske attentater på 80-tallet og en utslettelse av store deler av hovedstadens befolkning i 2027. Gjennom det hele lengter Ildahl sårt tilbake til de syv årene han tilbrakte – eller kanskje ikke tilbrakte – på en øde koralløy med araberprinsessen Nayifa. Er det rart familien føler seg forsømt?

Dette, den myteomspunne granatmannen, fordeler og ulemper med blå brennmaneter og mye mer finnes i ILDAHL-SERIEN 3, årets definitive sommerferielektyre. 


Hva er ILDAHL-SERIEN?

Såpe-forfatter Eirik Ildahls dunkle dobbeltliv: Eirik Ildahls serie med seg selv i de mest fantastiske roller er fornøyelig lesing. 

– En passe dose bekjennelseslitteratur og en stor dose fri fantasi, gir oss de ultimate “skryte og juge historiene”. Ildahls presise sjangerlek har ingen grenser. En ting er sikkert: Det tar alltid av, Eirik Ildahl nekter seg ingenting. Med den 3. boken i ILDAHL-SERIEN ser vi tydelig Eirik Ildahls prosjekt. All den grenseløse fantasien som Ildahl må tøyle i sin jobb som manusmekaniker i tv-såper som Hotell Cæsar, slippes løs i en hallusinogen badtrip. Inspirert av bekjennelses-litteraturens navlebeskuende blikk setter Ildahl opp et scenario som utspiller seg alle andre steder enn hjemme ved kjøkkenbenken.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2016
June 22
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
313
Pages
PUBLISHER
Dr Spruce Books
SELLER
Dr Spruce Books
SIZE
457.4
KB

More Books by Eirik Ildahl

Ainano Ainano
2023
ILDAHL-SERIEN 2 ILDAHL-SERIEN 2
2015
ILDAHL-SERIEN 1 ILDAHL-SERIEN 1
2015