Jeg forsvinder i mørket

    • $15.99
    • $15.99

Publisher Description

Den sande historie om en kvindes jagt på den mareridtsagtige Golden State Killer.


”Du vil være tavs for altid, og jeg forsvinder i mørket.”


Sådan truer den uhyggelige voldtægtsmand og morder et af sine ofre, da han forlader hende. Han udvælger sine ofre omhyggeligt, overvåger dem og danner sig et præcist billede af deres vaner og deres hjem – og så pludseligt, midt om natten, står han i deres soveværelse og blænder dem med lyset fra en lommelygte. Efter han har begået sin forbrydelse, forsvinder han i mørket.


Det er i midten af 1970’erne, at den såkaldte Golden State Killer begynder at hærge i Californien og sprede enorm skræk og rædsel. Det varer i 10 år, og han lader mange brutalt ødelagte liv bag sig. Trods massiv politiindsats lykkes det aldrig at komme på sporet af ham. 


Godt 20 år efter at The Golden State Killer synes opslugt af mørket, tager Michelle McNamara, en helt almindelig kvinde og journalist, jagten op.


Hun interviewer overlevende ofre og vidner, pløjer sig igennem tusinder og atter tusinder af dokumenter og politirapporter og er utrættelig i sin jagt på oversete spor og ledetråde, der kan afsløre hans identitet og føre til hans pågribelse.


Michelle McNamaras gennemresearchede bog er en rystende fortælling om en voldtægtsmand og morders koldblodige kynisme, om de dybe spor hans hærgen efterlader sig i de familier og boligområder, han har hjemsøgt. Det er en klog og indlevende skildring af de ofre, hvis liv han har ødelagt for altid. Og ikke mindst en stærk og medrivende skildring af en kvindes utrættelige passion: at opklare forbrydelserne, tvinge denne navnløse forbryder frem i lyset og bryde hans dæmoniske magt. 


Michelle McNamaras opsigtsvækkende bog udkom i USA den 27. februar 2018, og den 24. april blev The Golden State Killer endelig arresteret.

GENRE
Nonfiction
RELEASED
2019
November 21
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
320
Pages
PUBLISHER
Poltikens Forlag
SELLER
JP Politikens Forlagshus
SIZE
54.8
MB

More Books by Michelle McNamara

2019
2018
2022
2020
2020
2019