Jules Vernes En verdensomsejling under havet

Gyldendals udødelige

  • $7.99
  • $7.99

Publisher Description

Gyldendals Udødelige. De helt store klassikere, opdateret med kærlig hånd af levende anerkendte danske børnebogsforfattere.

 

Den fantastiske, eventyrlige og verdensberømte opdagelsesrejse i ubåden Nautilus og i selskab med Kaptajn Nemo og Professor Aronnax. Det ene skib efter det andet forsvinder på mystisk vis, og rygtet om et grusomt uhyre breder sig. Professor Arronanax og hans tro tjener Conseil begiver sig ud på en farlig ekspedition på jagt efter uhyret. Men selv ikke i deres vildeste fantasi, havde de forestillet sig de ting, de kommer til at se og opleve.

 

Gyldendals udødelige lever. Rigtige historier med rigtige helte og rigtige skurke.

 

Timevis af sjov, spænding og dødelig alvor med Long John Silver, Lady Marion, Phileas Fogg, Kaptajn Nemo og alle de andre udødelige venner og fjender. Det gælder liv og død dybt under havet, alt eller intet på en øde tropeø, kærlighed og oprør i Sherwoodskoven, krig og nød i Sibirien og i Nordalaskas ødemark.

 

Det hele er hentet op fra arkivkældrene under det gamle forlagshus af levende og anerkendte danske børnebogsforfattere, som har valgt deres personlige favoritter og gendigtet, så levende børn i dag kan opleve de helt store klassikere og eventyrlige fortællinger fra da far var dreng, da bedstefar var dreng og da oldefar var dreng.

 • GENRE
  Kids
  RELEASED
  2014
  October 31
  LANGUAGE
  DA
  Danish
  LENGTH
  282
  Pages
  PUBLISHER
  Gyldendal
  SELLER
  Gyldendal AS
  SIZE
  495.6
  KB

  More Books by Astrid Heise-Fjeldgren

  2013
  2014
  2013
  2013
  2013
  2022

  Other Books in This Series

  2014
  2014
  2015
  2015
  2014
  2014