• $10.99

Publisher Description

Tämä kirja ”Keskiyön rukoilun voima” tulee varmasti olemaan yksi kattavampia ja vahvimpia kirjoja, joita on kirjoitettu henkisestä sodankäynnistä. Kirjan nimen valinta perustuu suureen määrään kokemuksia, pelottavia todistuksia ja tunnustuksia, sekä Jumalan sanan huolelliseen lukemiseen. Tämä teos on todellakin hyvin rikas ja hyvään aineistoon perustuva. Sitä on kuvattu uskomattomaksi kirjaksi.

Opit tästä kirjasta siitä valtavasta voimasta, mikä on tuntien 23:00-3:00 välillä lausutuissa rukouksissa, ja jota ei ole vielä hyödynnetty täysin. Tiedätkö sinä tarpeeksi ylistyksen, rukouksen ja paastoamisen räjähtävistä voimista? Tiedätkö, millaisia rooleja Jumalan enkeleillä, Jumalan Hengellä ja Jumalan tulella on sodassamme pimeyden valtakuntaa vastaan?

Kuulet tässä kirjassa suoraan okkultismin entisiltä suurmestareilta siitä, miten valtavan tuhoava vaikutus Jeesuksen nimellä ja verellä on Saatanan valtakuntaan. Mitä tapahtuu silloin, kun Saatana ja hänen demoninsa joutuvat suoraan kosketukseen universumin kahden vahvimman voiman kanssa? Miksi Saatana kaatui tapaamisen aikana istuimeltaan siksi, että Jeesuksen nimi mainittiin?

Tiedätkö sinä vihollisen sotastrategioista kirkkoa, kristittyjä ja pappeja vastaan? Kuinka hän heikentää ja jopa tappaa evankeliumia saarnaavia pappeja? Mitä vaikuttajia pimeyden valtakunnalla on kirkossa? Millaisia rooleja rukouksen sotureilla pitäisi olla?

Miksi Saatanan kuningaskuntaa kiinnostaa ihmisten liha ja veri? Miksi ihmisiä uhrataan okkultismin maailmassa? Lue lukuisia tunnustuksia Saatanan entisiltä vaikuttajilta ja jopa medialta ihmisten uhraamisesta ja muista tavoista, jotka eivät sovi kirjaan painettaviksi. Miksi nainen nyppisi silmät ryömivältä vauvalta, tappaisi tämän kiljuvana ja itkevänä, jauhaisi sitten tästä lihaa ja söisi sitä? Mitä okkultismi tekee seksin avulla? Voiko pahoja henkiä, liittoja ja kirouksia siirtää seksin välityksellä? Miksi mies makaisi pienen pojan kanssa ja istuttaisi käärmeen tämän vatsaan, vain saadakseen itselleen valtaa, vaurautta ja kunniaa?

Löydät myös muita räjähtäviä aiheita, kuten painiminen Jumalan kanssa, sitominen ja vapauttaminen, porttien murtaminen, ovien avaaminen, Jumalan haarniska, taivaan portit ja helvetin portit. Tämän kirjan 21 voimakasta lukua sytyttävät sinussa varmasti Jumalan tulen. Et ole varmasti lukenut mitään tämän kirjan kaltaista aiemmin.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2021
September 10
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
267
Pages
PUBLISHER
Gabriel Agbo
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
345.5
KB

More Books by Gabriel Agbo