Kthehu te Krijuesi

  • 5.0 • 7 Ratings

Publisher Description

Ky libërth përmban tema që trajtojnë disa çështje bazë të besimit islam. Qëllimi i këtyre materialeve është që njerëzve t’u sqarohet se çfarë në të vërtet është Islami dhe në çfarë vlerash aspiron.”

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2014
  February 16
  LANGUAGE
  SQ
  Albanian
  LENGTH
  32
  Pages
  PUBLISHER
  DawaTools
  SELLER
  DawaTools
  SIZE
  39.3
  KB

  Customers Also Bought

  2014
  2013
  2013
  2013
  2013
  2013