Lär dig Thai - Snabbt / Lätt / Effektivt Lär dig Thai - Snabbt / Lätt / Effektivt

Lär dig Thai - Snabbt / Lätt / Effektivt

2000 viktiga ordlistor

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

Den här boken innehåller ordlistor med 2000 av de vanligaste orden och fraserna, sorterade efter hur ofta de används i dagligt tal. Ordboken följer 80/20-regeln vilket innebär att du först lär dig viktiga ord och grundläggande meningsbyggnad, så att du kan göra snabba framsteg och håller motivationen uppe.

Vem bör köpa den här boken?
Boken är till för nybörjare och personer med grundläggande kunskaper i thai som är självmotiverade och villiga att ägna 15 till 20 minuter om dagen åt att förbättra sitt ordförråd. Boken har ett enkelt upplägg tack vare att allt oväsentligt har skalats bort. Det innebär att du kan ägna all din energi åt de delar som hjälper dig att göra så stora framsteg som möjligt, på kortast möjliga tid. Om du kan tänka dig att lägga ner 20 minuter varje dag är den här boken sannolikt den bästa investeringen du kan göra om du är nybörjare eller besitter grundläggande thaikunskaper. Du kommer förundras när du märker hur stora framsteg du gjort efter bara några veckors övning.

Vem bör inte köpa den här boken?
Den här boken är inte till för dig som behärskar thai på en avancerad nivå. Om du redan har goda kunskaper i thai rekommenderar vi att du går till vår webbplats och söker efter vår thai ordbok som innehåller fler ord och har grupperats efter ämne. Den är perfekt för dig som befinner dig på en avancerad nivå och vill förbättra ditt ordförråd inom vissa fackområden.
Den här boken rekommenderas inte heller för dig som är ute efter en allt-i-ett-bok för thaistudier som vägleder dig genom de olika steg som krävs för att lära sig thai. Boken innehåller endast ordlistor och vi förväntar oss att köparen lär sig sådant som grammatik och uttal via andra källor eller språkkurser. Den här bokens styrka är koncentrationen på snabb inlärning av viktiga ord och fraser, på bekostnad av den information som många förväntar sig av en konventionell språklärobok. Ha det i åtanke när du köper boken.

Hur använder jag boken?
Den här boken är bäst lämpad för användning varje dag och för genomgång av ett bestämt antal sidor vid varje inlärningstillfälle. Boken är uppdelad i 50 ordlistor som uppmuntrar dig att gå igenom boken stegvis. Säg till exempel att du just nu repeterar ord 101 till 200. När du känner dig säker på orden från 101 till 150 kan du börja med ord 201 till 250, för att nästa dag hoppa över 101 till 150 och fortsätta repetera ord och fraser från 151 till 250. På så sätt kan du gå igenom boken steg för steg, och dina språkkunskaper ökar för varje sida du behärskar.

GENRE
Professional & Technical
RELEASED
2019
June 13
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
84
Pages
PUBLISHER
Pinhok Languages
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
872
KB

More Books by Pinhok Languages

学习英语 - 快速 / 简单 / 高效 学习英语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient
2019
스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로 스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로
2019
Học Tiếng Anh - Nhanh Chóng / Dễ Dàng / Hiệu Quả Học Tiếng Anh - Nhanh Chóng / Dễ Dàng / Hiệu Quả
2019
学习粤语 - 快速 / 简单 / 高效 学习粤语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
日语词汇书 日语词汇书
2019