La Maga. En inre resa

    • $8.99
    • $8.99

Publisher Description

“La Maga. En inre resa” är en kort roman, skriven i första person. Den utspelar sig på underbara platser, små städer runt om i världen och städer som Madrid i Spanien, Groningen i Holland, Lützelflüh i Schweiz mm.

Huvudpersonen, en journalist, som inte kan sluta söka efter sitt sanna väsen och som till slut finner det som hon mest önskar: att vara med och lära från La Magas visdom, det som återspeglar allt hon vill uppnå.

I romanen uppfyller hon sin dröm att följa läraren: La Maga. På denna resa med initiering och transformation möter författaren de utmaningar och hinder som hjälper henne att upptäcka sin inre Maga. Hon möter känslor och erfarenheter som gör det möjligt för henne att växa och hitta livets syfte. Kärlek, sanning, respekt och utveckling är något av det som författaren måste möta för att få den kunskap som bara finns i La Magas samvete.

Det är mot slutet på historien som händelserna avslöjar den verkliga magin för läsaren genom de vägar som vår författare reser. Genom att förstå huvudpersonen i romanen och sin egen inre resa mot La Maga, kan läsarna också upptäcka sina sanna-jag bortom sidorna i den här boken.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2015
July 8
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
132
Pages
PUBLISHER
DC Media and Communications, Inc.
SELLER
DC MEDIA AND COMMUNICATIONS, INC.
SIZE
1.4
MB

More Books by Carola Castillo

2015
2019
2015
2015
2015
2015