• $0.99

Publisher Description

En Ton veu una marieta que salta i vola. Tot d’una la perd, arriba la Pepa i la troba. Tots dos se la miren a sobre la mà i llavors, ella s’escapa volant! 

Una història sobre la curiositat, el fet de badar, l’amistat i el respecte vers els animals.

Amb la col·lecció Els Petitons hem recuperat els contes sense paraules de la Pia Vilarrubias publicats per la Editorial Joventut fa 40 anys. Dibuixen fets quotidians com llevar-se, rentar-se, vestir-se o anar a l’escola; perquè els nens els puguin explicar als seus amics, germans, pares i Mestres. Fent servir la seva pròpia llengua i segons les seves possibilitats.

Les històries sense paraules els resultaran familiars i son un estímul per a moure als nens de 2 a 5 anys a parlar i una ocasió pels adults de trobar-se amb ells en un espai comunicatiu de qualitat, sense presses. Es tracta d’observar i trobar un sentit en cada imatge perque“és parlant que els menuts aprenen a trobar maneres de dir”.


Sobre l’autora i il·lustradora, Pia Vilarrubias. 

S’inicia en la il·lustració a principis de 1970 amb ocasió d’una llarga estada a Ginebra que li permet ampliar la seva formació a l’Institut Jean-Jacques Rousseau. A l’escola adjunta “École Maternelle Maison des Petits” de Ginebra es posa en contacte amb les corrents psico-pedagògiques més innovadores del moment.  El pensament de Jean Piaget li aportarà una nova mirada sobre la manera d’entendre l’educació i l’ofici de mestra.

És llavors que uneix la seva doble vocació de dibuixant i pedagoga en la creació d’una col·lecció de curtes històries dibuixades, que, a manera de metàfores, permeten connectar petits i grans amb situacions afectives i de descoberta pròpies del món infantil.

50 Històries publicades fins ara. 

GENRE
Kids
RELEASED
2018
November 7
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
15
Pages
PUBLISHER
Edittio
SELLER
EDITTIONARIUS SL
SIZE
3.1
MB

More Books by Pia Vilarrubias

2018
2018
2019
2019
2019
2019

Other Books in This Series

2018
2018
2018
2018
2018
2018