Els Petitons

La papallona

Català

  • $0.99
  • $0.99

Publisher Description

En Ton surt a cercar papallones. Tot d’una, en veu una! La vol atrapar però se li escapa, ara cap aquí, ara cap allà! Quan la caça, la troba tan bonica i delicada que la deixa volar. Una història sobre la sensibilitat, l’admiració i el respecte vers els animals.

Amb la col·lecció Els Petitons hem recuperat els contes sense paraules de la Pia Vilarrubias publicats per la Editorial Joventut fa 40 anys. Dibuixen fets quotidians com llevar-se, rentar-se, vestir-se o anar a l’escola; perquè els nens els puguin explicar als seus amics, germans, pares i Mestres. Fent servir la seva pròpia llengua i segons les seves possibilitats.

Les històries sense paraules els resultaran familiars i son un estímul per a moure als nens de 2 a 5 anys a parlar i una ocasió pels adults de trobar-se amb ells en un espai comunicatiu de qualitat, sense presses. Es tracta d’observar i trobar un sentit en cada imatge perque“és parlant que els menuts aprenen a trobar maneres de dir”.

Sobre l’autora i il·lustradora, Pia Vilarrubias. 

S’inicia en la il·lustració a principis de 1970 amb ocasió d’una llarga estada a Ginebra que li permet ampliar la seva formació a l’Institut Jean-Jacques Rousseau. A l’escola adjunta “École Maternelle Maison des Petits” de Ginebra es posa en contacte amb les corrents psico-pedagògiques més innovadores del moment.  El pensament de Jean Piaget li aportarà una nova mirada sobre la manera d’entendre l’educació i l’ofici de mestra.

És llavors que uneix la seva doble vocació de dibuixant i pedagoga en la creació d’una col·lecció de curtes històries dibuixades, que, a manera de metàfores, permeten connectar petits i grans amb situacions afectives i de descoberta pròpies del món infantil.

50 Històries publicades fins ara. 

 • GENRE
  Kids
  RELEASED
  2018
  November 12
  LANGUAGE
  CA
  Catalan
  LENGTH
  15
  Pages
  PUBLISHER
  Edittio
  SELLER
  EDITTIONARIUS SL
  SIZE
  6
  MB

  More Books by Pia Vilarrubias

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018

  Customers Also Bought

  2013
  2014

  Other Books in This Series

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018