La Pedra del Monarca

  • $12.99
  • $12.99

Publisher Description

Es l'any 771 i el Nigromante més malvat de tots els temps vol controlar el món dels homes i el de l'Alquímia. Per dominar al primer, un ferrer treballa sense descans forjant una espasa que farà invencible al seu amic Carlemany ... No obstant això, per fer-se amb el poder de l'Alquímia, haurà de destruir el lu gar on hi encerradastodas les forces màgiques: La Pedra del monarca. Sense saber-ho, un noi de no més de dotze anys es convertirà en el seu aliat. I la seva gran aventura començarà quan robi la Clau d'Or que obre totes les portes...


Artur Balder (Alacant, 1974) és un escriptor i director de cinema. L’Artur va estudiar història a València, on va treballar en la redacció del diari Las Provincias. Més tard va publicar La Pedra del Monarca, i la saga juvenil Curdy (Montena, Random House Mondadori S.A.), que ha estat traduïda a vuit idiomes. És autor al seu torn de sis novel·les històriques, entre les quals destaca una crònica de les guerres entre Roma i Germania, la Saga de Teutoburgo, així com L'Evangeli de l'Espasa (Edhasa) i les Cròniques de Widukind, sobre el cruent procés de cristianització dut a terme per Carlemany al segle VIII contra el nord d'Europa.

Durant els anys 2009 i 2010, Artur Balder, artista resident de la La Nacional de Nova York, va investigar la història del carrer 14 i la presència espanyola a Manhattan des d'intervinguts del segle XIX, i va escriure el guió del projecte per a la pel·lícula Little Spain.
Gemma Capdevila va néixer a Barcelona l¹any 1988. Es va formar com a
il·lustradora a l'escola Llotja de Barcelona i va graduar-se en Belles
Arts a la Universitat de Barcelona. Ha escrit i il·lustrat llibres infantils i
juvenils per a editorials com Cruïlla, Embora o Edicions 62. Ha exposat la
seva obra en diverses sales de Barcelona entre les que destaquen la Sala
Vinçon, el CCCB o el Centre d¹Arts Santa Mònica. A més de d¹il·lustrar llibres, la
seva passió és impartir classes per apropar l¹art als joves i als més petits.

 • GENRE
  Sci-Fi & Fantasy
  RELEASED
  2014
  October 20
  LANGUAGE
  CA
  Catalan
  LENGTH
  480
  Pages
  PUBLISHER
  The Magic Rider
  SELLER
  SPANISH BENEVOLENT SOCIETY LLC
  SIZE
  92.7
  MB

  More Books by Artur Balder & Gemma Capdevila

  2015
  2015
  2015
  2015
  2014
  2014