Leer Hongaars - Snel / Gemakkelijk / Efficiënt Leer Hongaars - Snel / Gemakkelijk / Efficiënt

Leer Hongaars - Snel / Gemakkelijk / Efficiënt

2000 Belangrijkste Woorden

    • $7.99
    • $7.99

Publisher Description

Dit boek bevat een reeks woordenlijsten met 2000 van de meest voorkomende woorden en zinnen, gerangschikt op basis van hun voorkomen in dagelijks taalgebruik. Dit vocabulaireboek volgt de 80/20-regel: het zorgt ervoor dat u eerst de belangrijkste woorden en zinsstructuren leert om u te helpen snel vooruitgang te boeken en gemotiveerd te blijven.

Voor wie is dit boek bedoeld?
Dit boek is bedoeld voor beginners of personen met een halfgevorderde kennis van het Hongaars die gemotiveerd zijn en bereid zijn om dagelijks 15 tot 20 minuten te besteden aan het leren van woordenschat. De eenvoudige structuur van dit vocabulaireboek kwam tot stand door alle onnodige zaken te elimineren, waardoor de leerinspanning zich uitsluitend toespitst op de onderdelen waarmee u de grootste vooruitgang in de kortst mogelijke tijd kunt boeken. Als u bereid bent om elke dag 20 minuten te studeren, dan is dit boek waarschijnlijk de beste investering die u kunt doen als beginner of als iemand met een halfgevorderde kennis van het Hongaars. U zult verrast zijn over hoe snel u vooruit gaat na amper een paar weken dagelijks oefenen.

Voor wie is dit boek niet bedoeld?
Dit boek is niet bedoeld voor personen met een gevorderde kennis van het Hongaars. Ga in dat geval naar onze website of zoek naar ons Hongaars vocabulaireboek met meer woordenlijsten gesorteerd op onderwerp, ideaal voor gevorderden die hun taalvaardigheden op bepaalde vakgebieden willen verbeteren.
Mocht u op zoek zijn naar een allesomvattend Hongaars taalleerboek dat u bij de verschillende stappen om Hongaars te leren begeleidt, dan is dit boek waarschijnlijk ook niet wat u zoekt. Dit boek bevat alleen woordenschat en we verwachten dat de kopers ervan zaken als grammatica en uitspraak met behulp van andere bronnen of via taalcursussen leren. De kracht van dit boek ligt in zijn focus op het snel verwerven van de belangrijkste woordenschat, ten koste van informatie die veel mensen waarschijnlijk in een traditioneel taalleerboek verwachten. Houd hier rekening mee als u het boek koopt.

Hoe dit boek te gebruiken?
U gebruikt dit boek idealiter elke dag, waarbij u een vast aantal pagina's in elke sessie herhaalt. Het boek is opgesplitst in lijsten van 50 woorden die u helpen om stap voor stap vooruitgang te boeken via het boek. Neem bijvoorbeeld aan dat u op dit moment woorden 101 tot 200 herhaalt. Zodra u de woorden 101 tot 150 goed kent, kunt u beginnen aan de woorden 201 tot 250. De volgende dag kunt u 101-150 overslaan en verdergaan met het herhalen van de woorden 151 tot 250. Op die manier werkt u stap voor stap door het boek en nemen met elke pagina die u beheerst uw taalvaardigheden toe.

GENRE
Reference
RELEASED
2023
February 13
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
84
Pages
PUBLISHER
Pinhok Languages
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
879.2
KB

More Books by Pinhok Languages

Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient
2019
学习英语 - 快速 / 简单 / 高效 学习英语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
Учить английский - Быстро / Просто / Эффективно Учить английский - Быстро / Просто / Эффективно
2019
阿拉伯语词汇书 阿拉伯语词汇书
2019
学习阿拉伯语 - 快速 / 简单 / 高效 学习阿拉伯语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로 스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로
2019