• $17.99

Publisher Description

Det är januari och kylan har Fjällbacka i sitt grepp. En halvnaken flicka irrar genom den snöiga skogen, ut på en väg. Bilen kommer som från ingenstans och hinner inte väja.

När Patrik Hedström och hans kolleger får larmet om olyckan är flickan redan identifierad. För fyra månader sedan försvann hon på väg hem från ortens ridskola och därefter har ingen sett henne. Det visar sig att hon utsatts för ofattbara grymheter, och risken är att hon inte är ensam om sitt öde.

Samtidigt håller Erica Falck på att gräva i ett gammalt fall, en familjetragedi som ledde till en mans död. Gång på gång besöker hon hans fru som dömdes för mordet, men utan att få reda på vad som hände. Vad är det kvinnan döljer? Erica känner på sig att något inte stämmer. Och det verkar som om det förflutna kastar sin skugga över nuet.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2014
November 10
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
482
Pages
PUBLISHER
Bokförlaget Forum
SELLER
Bonnierforlagen AB
SIZE
980.5
KB

Customer Reviews

Usel bok ,

Lejontämjaren

Läckbergs böcker blir sämre och sämre. Hon skriver som en tonåring. Det är förutsägbart, ohållbart, pinsamt och segt att läsa den här boken. Hennes redaktör gör inte ett bra jobb som låter allt trams som inte är intressant eller utvecklande finnas kvar i boken. Erika, Patrik och Mellberg verkar ju lite dumma I huvudet. Det finns en berättarröst oavsett vem det är som talar så alla är lika vimsiga, verkar tänka likadant och kommer på saker helt plötsligt. Man bryr sig inte ett dugg hur det går för någon för ingen är tillräckligt intressant eller stark som karaktär. Det känns som man läser en billig roman när Anna, helt clueless, är gravid t.ex. Snälla hjälp henne! säger jag till hennes redaktör.

More Books by Camilla Läckberg

Other Books in This Series