Libri Komik Anglisht- Shqip 1 Libri Komik Anglisht- Shqip 1

Libri Komik Anglisht- Shqip 1

English Albanian Joke Book 1 (with Audio)

  • $4.99
  • $4.99

Publisher Description

Libri Komik Anglisht- Shqip 1 eshte nje menyre shume e mire per permisimin e Anglishtes tuaj. 


Por si funksionon? 

Shaka: Ne secilen faqe ju keni nje shaka apo situate komike ne Anglisht. Shakate jane zgjedhur qe te mos jene shume te veshtira apo qe te mos bazohen ne lojra fjalesh. 


Audio: Siper cdo shakaje gjendet nje document Audio. Klikoni dokumentin dhe mund te degjoni shakane nderkohe qe po e lexoni ate. (e cila do tiu ndihmoje se tepermi me shqiptimin tuaj). 


Fjalori: Nese Anglishtja juaj nuk ehste e mire, mund te lexoni fjalet e reja me blue perpara se te lexoni shakane ose degjoni ate. 


Perkthimi: nese doni te testoni te kuptuarit tuaj, gjendet nje perkthim ne faqen pasardhese. 


Animimi: Disa vizatime zbavitese do tiu ndihmojne qe te gjeni kontekstin e shakase. 


Rishikim: ne cdo 10 shaka eshte nje rishikim I shkurter I fjaleve qe jane mesuar. (Mund ta kaloni kete hap nese doni te vazhdoni me te degjuairn dhe lexuarin). 


Pjese kyce te kultures: Imazhe te bukura te Britanise te shoqeruara me pyetje quiz. 


Libri ehste gjetur shume I perhapur me mijera njerez qe kane njohje bazike te anglishtes – hidhini nje sy dhe shikoni se si do ju duket. 

 • GENRE
  Reference
  RELEASED
  2015
  July 2
  LANGUAGE
  SQ
  Albanian
  LENGTH
  254
  Pages
  PUBLISHER
  Jeremy Taylor
  SELLER
  Jeremy Keith Taylor
  SIZE
  32.8
  MB

  More Books by Jeremy Taylor

  The Wisdom of Your Dreams The Wisdom of Your Dreams
  2009
  Tales with a Twist - with audio Tales with a Twist - with audio
  2014
  Learn Spanish with Jokes Learn Spanish with Jokes
  2010
  Learn French With Jokes Learn French With Jokes
  2010
  Body by Darwin Body by Darwin
  2015
  The World's Great Sermons The World's Great Sermons
  2018