Life is a Game‪!‬

Sleutels voor een licht en zinvol leven vol Joy

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

Wil je lichter en vreugdevoller leven? Life is a Game! beschrijft hoe je dit doet door drie fasen te volgen. Als je deze inzichten toepast, zie je snel resultaat.


Dit resultaat kan zijn: minder stress, meer ontspanning, vlottere communicatie, liefdevollere relaties, aantrekken wat je wenst in het leven en misschien zelfs de reden ontdekken waarom je hier op aarde rondloopt!


Aangezien het “spel van het leven” in essentie een vreugdevolle en plezierige belevenis is, bevat het boek een waaier van eenvoudige, dagdagelijkse en grappige analogieën en metaforen. Je leest hoe monsters, teddyberen, treinen, GPS-systemen, waanzinnige wachters, blije barden en zelfs computergames de weg tonen naar een lichter en vreugdevoller leven!


Daarnaast bevat Life is a Game! een aantal methoden en technieken om snel een stressvolle situatie neutraal te maken. En als je bereid bent een stapje verder te gaan, helpen ze zelfs om op een zachte manier de oorzaak op te lossen zodat je blijvend resultaat ervaart.


De auteur, Jan Vermeiren, deelt zijn ervaringen in het “levensspel” - niet enkel zijn successen, maar ook zijn angsten en dit zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Hij heeft een lichtvoetige en humoristische stijl met veel zelfrelativering, wat het boek gemakkelijk leesbaar en entertainend maakt!


Waarschuwing: door dit boek te lezen wil je waarschijnlijk in jaren geen ander boek meer kopen, maar met hernieuwde blik elk boek over persoonlijke/spirituele groei uit je bibliotheek herlezen zodat je alle schatten kunt ontdekken waar je in het verleden hebt overgekeken . 

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2015
January 15
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
208
Pages
PUBLISHER
Life is a Game
SELLER
Life is a Game BVBA
SIZE
5.9
MB

More Books by Jan Vermeiren

2015
2016
2019