Love Warrior

iubește și luptă

    • $5.99
    • $5.99

Publisher Description

A avut o copilărie nefericită, iar în adolescenţă a descoperit refugiul în alcool, droguri şi mâncatul în exces. Apoi, când l-a întalnit pe chipeşul Craig şi au întemeiat o familie, a simţit cum renaşte, cum îşi lasă în urmă trecutul şi îşi descoperă sinele autentic. Dar nimic n-a pregătit-o pentru cosmarul în care urma să se transforme viaţa ei când a primit vestea că a fost tradată de cel pe care îl iubea.


Deşi tot mai multe voci se ridică împotriva discriminării, continuăm, de cele mai multe ori incoşntient, să ne construim imaginea după cea impusă de societate. Iubirea însăşi e pervertită: femeile încearcă din răsputeri să atinga acel ideal, în timp ce bărbaţii (iar soţul autoarei nu face exceptie) sunt învăţaţi să-şi dorească un anumit tip de femeie, care de fapt, nu există ca atare. Glennon Doyle porneşte lupta de independenţă faţă de falsele idealuri ale societăţii contemporane.


Cartea autobiografică Love Warrior, a autoarei de succes Glennon Doyle, este atât o reflecţie amară asupra singurătăţii şi spaimei de a nu fi acceptată şi înteleasă, cât şi un mesaj optimist şi un îndemn: iubeşte şi luptă pentru iubirea ta!


#1 New York Times Bestseller

Oprah’s Book Club 2016 Selection


„Cartea te bântuie cu o forţă teribilă.“ The Washington Post  


„Sinceră, curajoasă, cu suflet mare.“ Kirkus Reviews 


Love Warrior are între paginile ei un imens bagaj de adevăruri dureroase.“ Chicago Tribune 


„Femeile vor să recitească acel pasaj în care autoarea le spune fetiţelor ei că a fi sexy nu înseamnă pantofi stiletto şi fuste mini, ci să te cunoşti şi să te respecţi pe tine însăţi.“ Publishers Weekly  


„M-a lăsat fară cuvinte.  Brené Brown

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2019
April 22
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
272
Pages
PUBLISHER
Curtea Veche Publishing
SELLER
SC CURTEA VECHE PUBLISHING SRL
SIZE
1.4
MB

More Books by Glennon Doyle

2020
2016
2013
2017
2021
2021