Menneskejegerene

    • $8.99
    • $8.99

Publisher Description

Det adelige villmarksbarnet Elena blir kidnappet fra en avsidesliggende tømmerhytte på Hardangervidda. – Der har hun bodd med bestefaren og ulven Minka siden de ble reddet fra Sibir av far&sønn Fjeld i forrige bok.

Den onde Ogaref & co har ikke gitt opp håpet om å slå kloa i denne halvville skjønnheten, men det er veldig upraktisk for skurkene at Elena nå har blitt Lille Jonas forlovede! En actionfylt jakt ender av alle steder på Åland, som vi stifter inngående bekjentskap med!


«Ulvene er ute etter deg. Det står en mann inne i småskogen ikke femti skritt fra deg og sikter på deg med en Mauserrifle. Fingeren ligger på avtrekkeren. Nå...» 

I denne siste boken i serien møter vi en godt voksen Jonas Fjeld som blir forsøkt drept i bokens prolog. Man kan ane at forfatteren har syslet med tanken om hvordan han skal la sin populære helt dø. Frich lar Fjeld kommunisere med åndene til sine nå avdøde venner og fiender, som en slags refleksjon over samfunnsutviklingen i de 24 årene som har gått siden første bok «De knyttede næver» kom ut. Frich har med mange interessante samtidsdetaljer fra et Europa (og Åland) i oppløpet mot andre verdenskrig. 

Jonas Fjeld-serien er en norsk eventyrserie i 21 episoder skrevet av Øvre Richter Frich i perioden 1911 - 1935. Hovedpersonen er den solide nordmannen dr. Jonas Fjeld. Norges første superhelt kan sammenlignes med Doc Savage, James Bond eller Batman, men kom til verden lenge før dem.

Dr. Spruce Books begynte i 2016 gjenutgivelsen av hele Jonas Fjeld-serien i en lett oppusset utgave. Vi har oppdatert teksten noe for å forbedre leseopplevelsen. Vi har selvfølgelig ikke gjort noe med historien eller Øvre Richter Frichs originale spissformuleringer.

Med etterord av Øvre Richter Frichs biograf, Christopher Hals Gylseth.


Denne bokserien blir utgitt slik den opprinnelig ble skrevet. Noen av bøkene kan inneholde tidvis rasistiske, fordomsfulle og kulturelt utdaterte beskrivelser av mennesker. Forlaget støtter ikke denne type menneskesyn, men mener bokserien har en historisk og litterær verdi.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2019
April 5
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
128
Pages
PUBLISHER
Dr Spruce Books
SELLER
Dr Spruce Books
SIZE
494.9
KB

More Books by Øvre Richter Frich

2018
2016
2019
2018
2018
2018