• $14.99

Publisher Description

MIN KAMP III, bog tre, er en roman om barndom.En familie på fire, mor, far og to drenge flytter til et hus i et nybygget villakvarter på Sørlandet. Det er i starten af 1970’erne, børnene er små, forældrene er unge og fremtiden ligger åben for dem. Men på et eller andet tidspunkt begynder den at lukke sig, og tingene ændrer karakter. Hvem eller hvad er det, der ændrer sig?MIN KAMP, bog tre, beskriver verden set med barnet Karl Oves øjne. Børn og voksne lever side om side, men mødes aldrig rigtigt. Venskaber, piger, skolens forunderlige univers og de pludselige og umotiverede stemningsskift i familien observeres og sanses i forsøget på at nå til en forståelse af verden og det, der ligger bag.Pressen skrev om bog et og bog to:

“Knausgårds roman er ren læsefryd...”
- Politiken


“Ingen andre steder i nyere nordisk litteratur er den moderne mand så kompromisløst og præcist beskrevet som her. På samme tid et klynkende og kuet bløddyr og en knoklende selvcentreret fantast. Fremragende simpelthen!”
- Ekstra Bladet“Denne gang lader Knausgård det gå ud over konen, svigermoren, svenskeren og selvfølgelig sig selv. Det er mesterligt gjort, måden han ofrer alt på.”
- Weekendavisen“Mesterligt.”

- Lillian Munk Rösing, Information

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2012
April 20
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
500
Pages
PUBLISHER
Lindhardt og Ringhof
SELLER
Lindhardt og Ringhof Forlag AS
SIZE
1.4
MB

More Books by Karl Ove Knausgård