• $20.99

Publisher Description

Livet er fullt av opp- og nedturer. Det er helt vanlig at livet føles kjipt i blant. Men noen av nedturene er større enn andre. Kanskje har du opplevd å bli syk eller deprimert, kanskje har du vært i en ulykke, kanskje har du mistet et menneske du var glad i – eller jobben din.

Slike nedturer er tøffe å oppleve, og dessverre påvirker de ofte også andre områder av livet. For eksempel er det fort gjort å
glemme å betale regninger når man ikke orker å stå opp. Eller å drikke for ofte når man ikke har en jobb å gå til likevel. Og plutselig sitter man igjen med flere problemer enn det man hadde til å begynne med.

Når livet er kjipt er en praktisk håndbok for ungdom og unge voksne som trenger tips til hvordan man holder hverdagen i gang. Boka tar for seg temaer som økonomi, rus og energi- og tidsbruk. Du får hjelp til å hjelpe deg selv. Boka inneholder også informasjon om hvordan du kan få hjelp fra andre.

Boka er basert på intervjuer med fagpersoner.

Oda Rygh (f.1986) er utdannet samfunnsviter fra University of Edinburgh. Hun har jobbet som journalist og skribent siden 2010 og jobber nå i Dagbladet.

Hun har selv erfaring som bipolar pasient i psykiatrien. Hun er opptatt av mestringsfokus og har en sunn skepsis til mirakelkurer.

GENRE
Self-Development
RELEASED
2015
August 26
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
160
Pages
PUBLISHER
Humanist forlag As
SELLER
eBokNorden
SIZE
2.6
MB