Núvols baixos (Narrativa catalana) Núvols baixos (Narrativa catalana)

Núvols baixos (Narrativa catalana‪)‬

    • $8.99
    • $8.99

Publisher Description

La Gabriele és una actriu que, a les acaballes de la seva carrera, emprèn un viatge a la ciutat on va passar l'adolescència. La seva visita sobtada agafa desprevingudes dues de les seves amigues, que veuen en ella una mena d'escapatòria a molts dies grisos i monòtons. També l'actriu intueix a través d'elles la vida que hauria pogut tenir.
A canvi, el pes de la fama l'envolta des de fa quaranta anys i només una cosa sembla evident: aquest viatge desperta velles passions i altera les vides de tots aquells que visita.

"El que Núria Añó ens presenta en el seu llibre és un tros de la vida real, diseccionat amb el fi bisturí de la seva escriptura. Hi ha en l'obra un gran treball fet sobre el llenguatge i sobre l'estil. La novel·la, ni per la temàtica, ni per l'estil, no és fàcil, però és molt interessant i constitueix al meu parer, una de les grans promeses de la narrativa catalana contemporània."—L'Ull crític

"Amb el seu estil característic, l'autora ofereix una visió de la vida quotidiana a través dels ulls i pensaments d'una veu narrativa que s'identifica amb diferents personatges. És una successió de pinzellades espontànies i profundament humanes que, sovint amb un toc d'ironia, aconsegueixen capturar l'amargor del remordiment i la nostàlgia de temps passats, però també l'esperança d'un nou començament."—Cinzia Rizzotto, Traductora

NÚRIA AÑÓ (Lleida, 10 de febrer de 1973) compagina l'escriptura amb la traducció, així com la participació en col·loquis i beques internacionals, on acostuma a parlar de la seva obra, de creació literària, cinema, ciutats o bé analitza l'obra d'escriptors com ara Elfriede Jelinek, Patricia Highsmith, Karen Blixen, Salka Viertel, Alexandre Dumas (fill) o Franz Werfel. La seva obra ha estat traduïda al castellà, francès, anglès, italià, alemany, polonès, xinès, letó, portuguès, neerlandès, grec, àrab i romanès. La novel·la "Els nens de l'Elisa" (2006) queda tercera finalista al XXIV Premi Ramon Llull. En segueixen "L'escriptora morta" (2008), "Núvols baixos" (2009), "La mirada del fill" (2012) i la biografia "El salón de los artistas exiliados en California" (2020). Guanya el XVIII Premi Joan Fuster de Narrativa Ciutat d'Almenara, el quart premi Shanghai Get Together 2018 i ha estat guardonada amb les prestigioses beques internacionals: NVL(Finlàndia, 2016), SWP (Xina, 2016), BCWT (Suècia, 2017), IWTCR (Grècia, 2017), Cracòvia UNESCO Ciutat de Literatura (Polònia, 2018), IWTH (Letònia, 2019, 2023) i IWP (2020).

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2021
April 1
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
231
Pages
PUBLISHER
Núria Añó
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
763.9
KB

More Books by Núria Añó

L'escriptora morta (Novel·la) L'escriptora morta (Novel·la)
2020
La scrittrice morta La scrittrice morta
2024
Nuages bas Nuages bas
2024
De dode schrijfster De dode schrijfster
2024
De blik van de zoon De blik van de zoon
2024
Le regard du fils Le regard du fils
2024