Nem bánthat több‪é‬

    • $4.99
    • $4.99

Publisher Description

Rebecca Miller még ki sem heverte az elrabolt lánya utáni hajszát és az ezzel járó megrázkódtatást, amikor egy ismeretlen nő kétségbeesetten hívja, de a telefonban csak annyit mond: „eltűnt a lányom!”. Rebecca szívébe pisztolygolyóként fúródnak e szavak.
Első magánnyomozói megbízatása hamar lezárul, de új ügyek kerülnek terítékre. Közben egy korábbi lezáratlan rejtély, a selyemszalagos gyilkoságok folytatódni látszanak. Rebecca vívódik, hogy mi lenne a helyes lépés. Maradni a nyugodt, de eddig unalmasnak ígérkező magánnyomozói létnél, amire a jelvényét cserélte, vagy visszatérni az FBI kötelékébe, és végre pontot tenni a több éve lezáratlan nyomozás végére.
Egyre szövevényesebbé és bonyolultabbá válik nyomozás, még az is kérdés, hogy valóban a selyemszalagos gyilkos csapott le újra, vagy csupán utánzásról van szó. Rebeccát nem hagyja nyugodni a gondolat, a végére akar járni. Miután külsős szakértőként bekapcsolódik a nyomozásba újdonsült szerelme, régi kollégája, Peter mellé, az ügy nem megoldódni, hanem bonyolódni látszik: egy gyilkossági helyszínen egy hatalmas húsdarálóból egy ismerős arc néz vissza rá. Legalábbis amennyi maradt belőle. De hogyan és miért került oda?

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2022
April 19
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
336
Pages
PUBLISHER
S. K. Hide
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
864.9
KB

More Books by S. K. Hide