• $1.99

Publisher Description

És l’hivern, fa fred. Tot d’una comença a nevar! Neva, neva! criden contents els Tinatons. L’Edil no ha vist mai la neu i a la nit somnia que vola pel cel amb la Tina, recollint neu de les teulades per regalar-la als seus amics de l’altre cantó del mar.

La col·lecció ELS TINATONS

Aquests contes en format ebook s’adrecen als petits lectors de 5 i 6 anys que donen el primer pas al món de la lectura. Cada il·lustració s’acompanya d’un text molt breu en lletra d’impremta.

A la col·lecció “Els Tintatons” hi trobareu un grup de nens i nenes que al mateix temps que conviuen i juguen, també imaginen, viatgen, i descobreixen el món que els envolta. L’univers dels personatges s’amplia respecte a la col·lecció anterior (“Nil i els seus ninots”) amb històries que ballen entre la realitat i la fantasia i exploren el valor de l’amistat, la curiositat pels fenòmens naturals, l’empatia amb els animals, l’emoció de compartir un descobriment… aventures plenes d’emocions, valors i actituds solidàries.

Pia Vilarrubias s’inicia en la il·lustració a principis de 1970 amb ocasió d’una llarga estada a Ginebra que li permet ampliar la seva formació a l’Institut Jean-Jacques Rousseau. A l’escola adjunta “École Maternelle Maison des Petits” de Ginebra es posa en contacte amb les corrents psico-pedagògiques més innovadores del moment. El pensament de Jean Piaget li aportarà una nova mirada sobre la manera d’entendre l’educació i l’ofici de mestra.

És llavors que uneix la seva doble vocació de dibuixant i pedagoga en la creació d’una col·lecció de curtes històries dibuixades, que, a manera de metàfores, permeten connectar petits i grans amb situacions afectives i de descoberta pròpies del món infantil.

50 històries publicades fins ara.

 • GENRE
  Kids
  RELEASED
  2018
  September 28
  LANGUAGE
  CA
  Catalan
  LENGTH
  19
  Pages
  PUBLISHER
  Edittio
  SELLER
  EDITTIONARIUS SL
  SIZE
  10.7
  MB

  More Books by Pia Vilarrubias

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018

  Other Books in This Series

  2019
  2019
  2019
  2019
  2019
  2018