Book 8 - Col·lecció ELS TINATONS

No abandonem als gossets

Català

  • $1.99
  • $1.99

Publisher Description

El Tap torna a casa amb tres amics  que ha trobat al carrer. 

Els Tinatons estan contents, però què en faran de tants gossets?

Comencen a pensar i decideixen  que potser els avis de la Tona els voldran a la granja.

Els avis els diuen que sí i els preparen una experiència que mai oblidaran.


La col·lecció ELS TINATONS


Aquests contes en format ebook s’adrecen als petits lectors de 5 i 6 anys que donen el primer pas al món de la lectura. Cada il·lustració s’acompanya d’un text molt breu en lletra d’impremta. 


A la col·lecció “Els Tinatons” hi trobareu un grup de nens i nenes que al mateix temps que conviuen i juguen, també imaginen, viatgen, i descobreixen el món que els envolta. L’univers dels personatges s’amplia respecte a la col·lecció anterior (“Nil i els seus ninots”) amb històries que ballen entre la realitat i la fantasia i exploren el valor de l’amistat, la curiositat pels fenòmens naturals, l’empatia amb els animals, l’emoció de compartir un descobriment… aventures plenes d’emocions, valors i actituds solidàries. 


Pia Vilarrubias s’inicia en la il·lustració a principis de 1970 amb ocasió d’una llarga estada a Ginebra que li permet ampliar la seva formació a l’Institut Jean-Jacques Rousseau. A l’escola adjunta “École Maternelle Maison des Petits” de Ginebra es posa en contacte amb les corrents psico-pedagògiques més innovadores del moment.  El pensament de Jean Piaget li aportarà una nova mirada sobre la manera d’entendre l’educació i l’ofici de mestra.


És llavors que uneix la seva doble vocació de dibuixant i pedagoga en la creació d’una col·lecció de curtes històries dibuixades, que, a manera de metàfores, permeten connectar petits i grans amb situacions afectives i de descoberta pròpies del món infantil. 50 històries publicades fins ara.

 • GENRE
  Kids
  RELEASED
  2019
  January 16
  LANGUAGE
  CA
  Catalan
  LENGTH
  19
  Pages
  PUBLISHER
  Edittionarius SL
  SELLER
  EDITTIONARIUS SL
  SIZE
  10.9
  MB

  More Books by Pia Vilarrubias

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018

  Other Books in This Series

  2018
  2018
  2018
  2019
  2019
  2019