Nyár Korfun

    • $13.99
    • $13.99

Publisher Description

Második esély a boldogságra!
Egy hosszú nyaralás Korfu gyönyörű szigetén - Izzy Jordannek nincs is másra szüksége, de kérdés, hogy a szerelemre és a drámára is készen áll-e?
Izzy Jordan a Modern Nő megtestesítőjével szembeni elvárások és a gyerekkori elfojtások között őrlődve elsőként ismerné el, hogy ideje felmérni, mit is akar az életével kezdeni. Harmincegy évesen a tanítói pályája lefelé ível, ami nem meglepő, hiszen alig bírja elfojtani a vágyát, hogy a tanítványait bezárja a rajzterem szekrényébe és elássa a kulcsot. Mindezt megfejeli az anyja, aki mindenbe beleszól és a volt barátja, akinek búcsú mondata az volt, hogy Izzy unalmas szerető!
Így amikor meghívják, hogy töltsön egy nyarat Korfun, és tálcán kínálja az élet az ellenállhatatlan Theoval a kötöttségek nélküli szerelmi kapcsolatot, Izzynek el kell döntenie, hogy megragadja-e a kínálkozó lehetőséget, vagy azt mondja inkább Theo-nak, hogy húzza el a csíkot. És amikor már azt hiszi, hogy sikerült elhatározásra jutnia, megjelenik Mark, akinek viharos múltja drámai eseményeket indít el...
Csodálatos regény szerelemről, bátorságról, és a második esélyekről ...
Santa Montefiore, Jill Mansell, Katie Fforde és Rosamunde Pilcher rajongóknak különösen ajánlott.

GENRE
Young Adult
RELEASED
2021
July 22
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
732
Pages
PUBLISHER
Ulpius Baráti Kör
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
4.5
MB

More Books by Erica James

2022
2011
2009
2023
2010
2020