Nybörjare: Kraften och glädjen i att våga lära sig nya saker

    • $23.99
    • $23.99

Publisher Description

Bästsäljande guide till kraften och glädjen i att våga lära sig nya saker  
»Inspirerande och fängslande.« Ingalill Mosander, Aftonbladet   
»En elegant och övertygande bok som har förändrat hur jag ser på mina egna begränsningar.« Malcolm Gladwell
Varför slutar så många av oss att lära oss nya färdigheter som vuxna? Är vi rädda att misslyckas? Har vi glömt hur kul det är att lära sig något helt nytt?Tom Vanderbilt inspireras av sin 11-åriga dotters outsläckliga behov att lära sig göra nästan allt, och bestämmer sig för att påbörja ett år av lärande enbart för lärandets egen skull. Det han inte förväntar sig är att få uppleva en närmast extatisk glädje medan han sjunger Oasis i en amatörkör, förlorar i schack mot åttaåringar och undviker skorpioner på en surfingresa till Costa Rica.Längs vägen intervjuar Vanderbilt dussintals experter för att utforska den fängslande psykologin bakom nyttan av att bli en vuxen nybörjare. Han visar hur vem som helst kan börja på nytt - och hur det kan få livet att kännas magiskt.I svensk översättning av Manne Svensson.
TOM VANDERBILT är en amerikansk författare, journalist och bloggare. Som journalist har han regelbundet skrivit i bland annat Wired, Rolling Stone, New York Times och Popular Science. Nybörjare är hans senaste bok som blivit en internationell storsäljare.
»En handbok i hur man engagerar sig i livet på nytt.« The New York Times  
»En ren njutning att läsa.« The Guardian
»Nybörjare handlar ytterst om mer än lärande. Den handlar om de möjligheter vi alla har inom oss.« Daniel H. Pink, författare till När: vetenskapen om perfekt tajming

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2022
April 25
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
384
Pages
PUBLISHER
Modernista
SELLER
Publit Sweden AB
SIZE
4.2
MB

More Books by Tom Vanderbilt

2008
2021
2016
2023
2023
2017