• $7.99

Publisher Description

Kirkus Best Book 2015

Regele Lo-Melkhiin a ucis trei sute de fecioare înainte să ajungă în satul ei, cautându-și o soție. Când ea vede norul de praf din zare, știe că el a sosit. Știe că o va vrea pe fata cea mai frumoasă: sora ei. Însă jură că n-o va lăsa să fie următoarea.

Eroina fără nume din romanul lui E. K. Johnston face tot ce-i stă în puteri ca să fie luată în locul surorii sale.

Ajunsă în palatul lui Lo-Melkhiin, descoperă că e un loc bizar și primejdios, unde statuile au priviri înspăimântătoare și firele se țes singure în veșminte strălucitoare.

Deși e convinsă că va muri, darul ei de povestitoare o ține în viață.

Cu fiecare poveste, crește și puterea ei magică, dorința cea mai mare a fetei fiind aceea de a-l salva pe regele preschimbat în monstru.

"Plină de emoție și frumusețe, O mie de nopți își va răspândi vraja asupra cititorilor, fermecându-i încă multă vreme după ce ultima poveste va fi spusă." - Alexandra Bracken, autoarea seriei de mare succes Minți primejdioase

"Un fantasy în care legenda și simbolurile se împletesc într-o aventură fascinantă. Stilul lui Johnston e încărcat de lirism, amintind de clasicele povestiri arabe din O mie și una de nopți, care reprezintă punctul de plecare al romanului." – Booklist

"O lectură impresionantă." - Publishers Weekly

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2017
January 13
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
240
Pages
PUBLISHER
Trei
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
1.5
MB

More Books by E.K. Johnston