Opi Italiaa - Nopea / Helppo / Tehokas Opi Italiaa - Nopea / Helppo / Tehokas

Opi Italiaa - Nopea / Helppo / Tehokas

2000 Avainsanastoa

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

Tämä kirja sisältää sanaluetteloita, joissa on mukana 2 000 yleisintä sanaa ja fraasia. Ne on järjestetty päivittäisessä keskustelussa esiintyvien sanojen ja fraasien yleisyyden mukaan. 80/20-säännön mukaisesti tämä sanastokirja varmistaa, että opit ensin ydinsanat ja -lauserakenteet. Näin edistyt nopeasti ja pysyt motivoituneena.

Kenelle tämä kirja on tarkoitettu?
Tämä kirja on tarkoitettu italian kielen aloitteleville ja keskitason opiskelijoille, jotka ovat motivoituneita ja halukkaita käyttämään 15–20 minuuttia päivässä sanojen oppimiseen. Tämän sanastokirjan yksinkertainen rakenne johtuu siitä, että kaikki turhat asiat on jätetty pois. Siten oppimisponnistukset voidaan käyttää vain niihin osiin, jotka auttavat opiskelijaa edistymään mahdollisimman paljon mahdollisimman lyhyessä ajassa. Jos olet valmis käyttämään oppimiseen 20 minuuttia joka päivä, tämä kirja on hyvin todennäköisesti paras yksittäinen sijoitus, jonka voit tehdä aloittelevana tai keskitason opiskelijana. Tulet hämmästymään edistymisen nopeudesta vain muutamassa viikossa päivittäisen harjoittelun tuloksena.

Kenelle tämä kirja ei ole tarkoitettu?
Tämä kirja ei ole tarkoitettu edistyneille italian kielen opiskelijoille. Verkkosivustoltamme löytyy edistyneille italian opiskelijoille italian kielen sanastokirja, jossa on enemmän sanoja ja joka on ryhmitelty aiheittain. Kirja sopii edistyneille opiskelijoille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan tietyillä aihealueilla.
Jos kuitenkin etsit kaiken kattavaa italian kielen oppikirjaa, joka opastaa italian oppimisen eri vaiheissa, tämä kirja ei todennäköisesti myöskään ole etsimäsi. Kirja sisältää vain sanastoja, ja odotamme kirjan hankkivien oppivan kieliopin ja ääntämisen kaltaisia asioita joko muista lähteistä tai kielikurssien kautta. Kirjan vahvuus on sen keskittyminen ydinsanastojen nopeaan hankintaan. Tämä tapahtuu sellaisten tietojen kustannuksella, joita monet saattavat odottaa perinteiseltä kielten oppikirjalta. Ota tämä huomioon ostosta tehdessäsi.

Miten tätä kirjaa käytetään?
Käytä tätä kirjaa mieluiten päivittäin opiskelemalla tietty määrä sivuja kullakin oppimiskerralla. Kirja on jaettu 50 sanan osiin, joten voit edetä askel askeleelta kirjan läpi. Oletetaan esimerkiksi, että opiskelet parhaillaan sanoja 101–200. Kun osaat sanat 101–150 erittäin hyvin, voit alkaa opetella sanoja 201–250 ja seuraavana päivänä ohittaa sanat 101–150 ja jatkaa sanojen 151–250 opettelua. Näin etenet askel askeleelta kirjan läpi ja kielitaitosi harppaa eteenpäin jokaisen oppimasi sivun myötä.

GENRE
Reference
RELEASED
2019
June 14
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
84
Pages
PUBLISHER
Pinhok Languages
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
810.1
KB

More Books by Pinhok Languages

Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient
2019
学习英语 - 快速 / 简单 / 高效 学习英语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
Учить английский - Быстро / Просто / Эффективно Учить английский - Быстро / Просто / Эффективно
2019
阿拉伯语词汇书 阿拉伯语词汇书
2019
学习阿拉伯语 - 快速 / 简单 / 高效 学习阿拉伯语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로 스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로
2019