Oprydderen - 1

  • $14.99
  • $14.99

Publisher Description

Han vil ud af den blodige branche. Der er bare lige et sidste job …

John Milton er lejemorderen, som den britiske regering sender, hvis hverken MI5 eller militæret kan ordne det. Han er hensynsløs, skarp, anonym. Dødsens farlig.

Men ti år med mord i hendes majestæts tjeneste har givet ham ar på sjælen. Han plages af mareridt, og han vil ud af det. Han har bare lige et sidste job, og så er det slut …

En ung og ulykkelig mor i Londons East End har desperat brug for Miltons hjælp. Hendes søn er fanget i en gangsterbande, og den karismatiske og farlige bandeleder vil ikke lade ham slippe ud af det igen. John Milton opdager snart, at han kæmper mod en stærk fjende, og da hans arbejdsgiver sender endnu en agent efter ham, er han pludselig selv den jagede.

OPRYDDEREN er første bog i Mark Dawsons bedst sælgende serie om den erfarne lejemorder John Milton, der vil lægge sin blodige fortid bag sig for at sone sine synder. Men den branche er ikke nem at komme ud af igen …

Mark Dawson er uddannet jurist og har i ti år arbejdet som advokat, først som anklager i internationale hvidvaskningssager og siden med at hjælpe kendte, der anklager medier for bagvaskelse. I dag lever han af sit forfatterskab.

 • GENRE
  Mysteries & Thrillers
  RELEASED
  2023
  April 5
  LANGUAGE
  DA
  Danish
  LENGTH
  236
  Pages
  PUBLISHER
  Gyldendal
  SELLER
  Gyldendal AS
  SIZE
  396
  KB

  More Books by Mark Dawson

  2017
  2022
  2023
  2023
  2023
  2023