• $2.99

Publisher Description

És de nit i en Nil porta a dormir els seus ninos.
Un cop al llit, llegeixen el llibre d’en Bip, que també s’està adormint.

Quan el Nil creu que els ninos ja dormen se’n va de puntetes sense fer soroll i apaga el llum. La Lina ja dorm però en Jotu encara no. En Jotu comença a plorar i plorar.

En Nil corrents li porta el llibre, però en Jotu no vol el llibre. La Lina es tapa les orelles per no sentir-lo plorar. En Nil torna amb un conillet però el Jotu tampoc vol el conillet. Potser callarà amb el xumet? Però en Jotu tampoc vol el xumet. En Nil es para a pensar..
Què deu voler el Jotu?

Ah! S’havia oblidat del petonet de bona nit! Li fa un petonet i el Jotu somriu feliç i s’adorm. Ah! La Lina també vol el seu petó.
Arriba el pare d’en Nil i se l’emporta a dormir


La col·lecció NIL I ELS SEUS NINOTS

El Jotu i la mona Lina representen dues joguines d’en Nil. El Bip és un pingüí dibuixat, força surrealista, que surt i entra quan ell vol d’un llibre de coneixements sobre el món dels pingüins.

En la major part dels contes en Nil proposa diverses activitats als seus ninots com: anar a passeig, fer construccions, jugar a pilota, fer una festa, dibuixar, netejar…

En aquesta col·lecció es posa de relleu les expressions emotives dels personatges com són els gelos, la necessitat del petó abans d’anar a dormir, la por, l’enuig, la rivalitat, la impaciència i la generositat davant l’arribada d’un germanet. Els ninots fan mostra de creativitat en trobar com fer servir les sabates noves d’en Nil, sobretot el Bip que les fa servir per sortir volant per la finestra…

GENRE
Kids
RELEASED
2018
February 23
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
16
Pages
PUBLISHER
Edittio
SELLER
EDITTIONARIUS SL
SIZE
2.4
MB

More Books by Pia Vilarrubias

Other Books in This Series