Povești de noapte bună pentru adulți Povești de noapte bună pentru adulți

Povești de noapte bună pentru adulți

    • $5.99
    • $5.99

Publisher Description

LECTURA IDEALĂ PENTRU LINIȘTIREA MINȚII ÎN PERIOADE CU MULT STRES ȘI NU NUMAI!

„Bravo! unei cărți care ne răpește din fața ecranului smartphone-ului, cu lumina lui albastră și rece, și ne ajută să evadăm în lumea strălucitoare, plină de imaginație a poveștilor.”

The Simple Things

Această carte conține o serie de povești ce alină sufletele obosite și se adresează mai ales acelora care, la sfârșitul zilei, ajung să se simtă extenuați, fiind un adevărat prieten la ceas de seară!

De la nuvelele clasice de Oscar Wilde, 0. Henry, Andrew Lang, Guy de Maupassant, la poveștile copilăriei, precum Alice în Țara Minunilor de Lewis Carroll, și la poeziile care ne readuc aminte de bucuriile simple ale vieții, acest volum va reuși să ne ofere alinare în momentele în care ne simțim obosiți și să ne conducă spre tărâmul liniștit al somnului. 

Pentru a fi sănătoși și mereu în formă este esențial să dormim bine, dar ritmul nostru de viață este în permanență unul alert, ceea ce ne face să neglijăm importanța somnului și a odihnei care, cel mai adesea, sunt de proastă calitate. De aceea, a venit timpul să luăm o pauză și să ne lăsăm cuprinși de admirație și încântare.

Așadar, deconectați-vă, întindeți-vă în pat și dați-vă voie să evadați în lumi mai noi sau mai vechi. Pășiți în locuri fermecate și misterioase, care vă vor conduce spre o lume cu vise plăcute și senine!

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2022
September 8
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
288
Pages
PUBLISHER
Editura NICULESCU
SELLER
Paydemic SRL
SIZE
11.7
MB

More Books by Lucy Mangan

Bedtime Stories for Stressed Out Adults Bedtime Stories for Stressed Out Adults
2018
Inside Charlie's Chocolate Factory Inside Charlie's Chocolate Factory
2014
Bookworm Bookworm
2018
A Little Light A Little Light
2020
Histórias para adultos estressados Histórias para adultos estressados
2022